maariiasvensson

Alla inlägg den 6 september 2010

Av maria - 6 september 2010 19:25

Ska bli så JÄVLA gott !! <3

Av maria - 6 september 2010 16:04

Nu har jag och Anna mailat lite och är så roligt att höra att dom alla mår bra ! :D

Detta gjorde min daag ! :D Har lovat att jag ska komma och hälsa på dom i Sthlm sen så fort de går.. Ska bli roligt ! Men vi får såklart vänta tills bebis tittat ut :D

och nu är det bara 23 dagar kvaaar :D

Av maria - 6 september 2010 13:48

Att dom skulle göra det så mer komplicerat än vad det egentligen var . Det var juh inga problem nu alls att jag skulle få mina papper hemskickade. Hon som jag pratade med förra gången där borta ville att jag skulle fixa fram alla papprerna själv, men de gick juh å t helvete så de var tur att jag fick hjälp nu ! Så hon skulle skicka hem papper om föräldrapenning till mig och jag måste ringa Assistansia så att dom skickar hem ett arbetsgivarintyg ! Viktigt viktigt. Men hon hade gått för dagen när jag ringde så får ringa henne imorgon .. 


 Sen gick jag till Dagson vårdcentralen och skrev in mig där , så Eric får väl också göra det. Men nu hade dom juh flyttat på BVC till Dalaberg och de är en bit bort tror jag , vet inte riktigt vart det är , men jag och Eric får väl åka dit och kolla sen så att jag vet vart jag ska. Dom säger att det går bra med bussar dit , men vore juh sköönt om man kunde ta en promenad ! :)

 Dom ska ringa från vårdcentralen nu klockan två så ska jag prata med dom om mitt nageltrång, men nu har nageln typ växt upp på sidan av den andra nageln. Svårt att förklara, och glömde kameran hos Micke igår , men ska ta kort så fort jag får hem kameran igen så ska jag visa. Helt sjukt faktiskt ;P


Medans jag gjorde alla grejjerna så stod jag på Willys pakeringen där man får stå i en timme gratis , och då måste man ta en parkeringslapp, men när jag kom tillbaka cirka 40 min efter att jag kom så hade jag en böter på rutan.. och jag fattade ingenting, Men då hade lappen som jag lagt fram i rutan åkt ner så det syndes inte. Så jag ringde dom och förklarade hur de låg till, men de sket dom i , så får betala en böter på 250 kr . Visst de är ju inga större summor , men har man dåligt med pengar så har man. Plus att vi ska till gbg i helgen när tjejjerna kommer, så msåte ha pengar då också :S Sen tanka bilen som dom ska ta med hem till Köping !

 Nee, vet inte hur jag ska göra :S

Men det löser sig väl hoppas jag !


 Nu har jag plockat undan lite härhemma och har ätit lunch , pannkakor och jordgubbssylt ..   Helt sjukt att jag var hungrig, men de var väl kanske för att jag gick upp vid nio och har hållit igång sedan dess. Är bra att jag äter lunch :)


Åkte till torp en sväng också för att fördröja lite tiid, skönt att komma ut lite också ibland, blir segt att bara sitta hemma men idag hade jag juh bil och de var otroligt sköönt. Hade ont som faen i både ljumskar och ben så var sköönt att komma hem !



Dom ringde nu också från vårdcentralen och fick tid nästa fredag . lite sent tyckte jag , men jag får väl skylla mig själv som inte fixat det tidigare.. Men men, bättre sent än aldrig ! :)

Av maria - 6 september 2010 09:20

Sorryför dåligt uppdatering men igår hade vi datorfriasöndagdagen ! :)

 Vilket faktiskt var jävligt skönt !

 Erics lillasyster Anna sov över hos oss lödrag till söndag ! Då blev det att kolla på film  ( sureprise?) och äta gott .. Sen på söndagen åkte vi hem till Erics pappa och dom fixade med jeepen i några timmar medans jag lekte med deras djur , och spelade spel på Erics mobil :P


 Sen när vi kom hem blev det mat och mys, och kortspel :) Och innan vi skulle lägga oss läste vi hur bebisboken tillsammans och sen slocknade vi som stockar. Vaknade då inatt av att Eric typ knockade mig i sömnen ! haha .. Gjorde iallafall skitont ;d


Idag ska jag till försäkringskassan och till våran vårdcentral och skriva in mig .

och försäkringskassan måste hjälpa mig med papper om föräldrapenning för det går faen inte och börjar bli riktigt trött på detta nu kan jag säga.


 Skulle juh åkt till Köping igår också egentligen, men kom på att det inte är någon riktigt bra idé, det visste jag juh hela tiden , men ibland längtar man bara hem efter sin familj som man  egentligen skulle vilja ha närmare sig. Speciellt nu ..  Och då ser man inte hindrena till att åka egentligen,..

 Men men, som sagt blev kvar hemma.. Och i helgen kommer mina flickor :)

Men nu ska jag fixa mig så jag är klar sen så ska ajg pallra mig neråt stan.. Puss

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards