maariiasvensson

Alla inlägg under augusti 2012

Av maria - 20 augusti 2012 20:58

då var dagen slut, kan man säga. De enda jag har kvar att göra nu är en välling och sen tvätta av smink, borsta tänderna och sen ner i sängen. Eric har legat i sängen ungefär hela dagen, så medans han låg där så bytte jag gardiner i vardagsrummet, städat, och tvättat av soffdynorna, så har fått r,ätt mycket gjort idag. Så nu ska jag snart sova. eller ja, iallafall kolla på film tills jag somnar!

 Har även sålt mina flatform converse, så jag kan köpa nya i min storlek! Sköönt !

Men nu ska jag lägga mig .PUSS


Av maria - 20 augusti 2012 15:14

idag fick jag klippt av mig håret! Åhh så skönt, inte allt då, men fåfan så mycket hår de låg på golvet när hon var färdig, som ut som ett råttbo av hår. HELT GALET! Och då har jag ändå en massa hår kvar.

 Åh de var precis lika bra som det var förra gången. Med massagestol, och masssage i hårbotten å allt det där! DE var verkligen HELT perfekt. Kan verkligen rekomendera dom, DIVA mitt på stan i Uddevalla! Måste börja klippa mig oftare än 2 ggr / år! Haha, de är ju så attans skönt!


 Efter det så gick jag och handlade lite till min sjuka karl, chips och cola! Sen gick jag och piercade mig !  :)

Dåligt nöjd tjej! nu har jag unnat klart mig för denna månad, och nu börjar mitt sparande till allt va de är ! Converse, Soffa, månadsspar och Ullared ! :) Heja mig !

   

Av maria - 20 augusti 2012 11:11

Inte för att jag mår speciellt bra, men jag fick bokat en klipptid idag. Så ska försöka lägga barnen precis innan jag går så får dom sova lite då, vilket jag hoppas ska gå som det ska, så slipper Eric ta båda.

 Ellie var nyss och grävde i kattlådan med spaden och tyckte hon var jätteduktig , hon skulle ju hjälpa mamma att ta bort en massa kattbajs såkart! Sen sprang hon runt och gjorde allt hon inte får göra, så gör man om man inte mår som man ska, iallafall fröken Ellie!


  Men nu ska jag skutta på toaletten och sen packa min lilla handväska, och bege mig, och försöka lägga barnen ! Lexie sover redan, så är Ellie kvar! Men hon sitter som fastklistrad framför tv:n , så detta kanske kan gå ändå!

PUSS

Gammal bild på mig och Lexie! 

Av maria - 20 augusti 2012 09:46

Idag skulle egentligen Ellie börja inskolningen hos den nya dagmamman, men jag fick ringa imrose och säga att vi inte kunde komma, Ellie hade feber och jag hade en dunderhuvudvärk! Helt galet.

 Sen nu på morgonen kom Eric hem från jobbet också. Så just nu är det bara Lexie som är frisk!

Jag som hade  tänkt att hinna med en hel del idag , men de kommer jag nog inte göra. Hade varit skönt att ha barnvaklt nu när varken Eric eller jag mår särskilt bra, men men !

 Nu sitter jag och ger Lexie risgröt med grönsaker! Samtidigt som Ellie försöker göra sig lustig så Lexuie börjar skratta och spottar ut all gröt! Och Eric sover!

 Men vi hörs senare! PUSS

 

Av maria - 19 augusti 2012 22:51

Här har vi lite av de som är påväg ut på tradera :)

         

Men såg nu att allt bajsa sig, så är någon intresserad , hojta !

Av maria - 19 augusti 2012 20:07

Idag åkte vi till Överby en sväng för att kolla om vi hittade något annat vi kan ha istället för våra stora högtalare i vardagsrummet , Eric har ju kollat på ett ljudsystem under en längre tid och de var bättre pris på Siba än på elgiganten, men då hade dom ju inget mer hemma än de som stod framme, coh eftersom dom skulle  få in fler så kunde dom inte sänka priset på de dom hade heller blir till att kolla på nätet och se vad som finns också.

 Men vi fick me en ny jacka till Lexie och en klänning till mig iallafall, så lite blev det ju. Kollade även på något nytt festplagg,. hittade ett linne på gina som jag fastnade för , men köpte de aldrig. Tänkte att jag nog får kolla runt lite mer innan jag köper något.

 Tänkte rensa ut min garderob lite till senare, och lägga ut de som jag inte sålt än på tradera, men inte dom plaggen som folk vill ha men som dom inte köpt än. Känner att jag måste bli av med lite nu. Har så mycket. Kommer även gå igenom skogarderoben , så håll utkik här på bloggen , kommer säkert komma något som faller någon i smaken ! :) Kommer länka till mina traderaauktioner.

 Här kommer bild på de vi köpte idag iallafall! :)

  Klänning från HM, 149kr  

Jacka till Lexie från HM, 249kr!

Av maria - 19 augusti 2012 19:12

 

såhär såg jag ut idag !

Skjorta BIKBOK, leggings MQ, skor NotMe.se , älskar mina platå!

Av maria - 19 augusti 2012 11:15

Idag fick jag sovmorgon, alltid skönt att få ova lite extra. Även om barnen springer ut och in genom dörren så kan jag ligga kvar i sängen och några sekunder efter kommer Eric och tar ut barn så jag får fortsätta ligga kvar!

 Ellie har kommit i en riktig trotsålder just nu och tetsar gränserna under vissa timmar under en dag. Beror på vad hon är på för humör. men inte så konstigt helller, 2årstrotsen kommer har kommit och deen har för övrigt hållt i sig nästan hela sommaren.

Men snart fyller hon två och förhoppningsvis försvinner denna trots efter några månader.

 Eric är nu och handlar frukost och jag tänkte hoppa in i duschen strax. Sen får vi se vart dagen försvinner.


 Måste även säga tack till Marika som lånade ut en bok till mig igår. TACK vännen! Den har redan gjort skillnad ! :)

 

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards