maariiasvensson

Alla inlägg den 18 augusti 2011

Av maria - 18 augusti 2011 09:23

Måndag: (Tisdag morgon)

Jobbade förmiddag och började klockan 7. Skulle sluta 19 på kvällen eftersom de bara var jag och Hanna som skulle jobba hela dagen så hon skulle ta kvällen och natten. Men hon blev sjuk, så jag gick jobba kvällen och natten också till morgonen runt 07.30 ! Då var de bara att hämta Ellie som sovit hos sin farmor sedan söndags.


Tisdag :

Efter att jag hämtat Ellie runt 8 så blev de att äntligen åka hem. Jag var helt slut. Då gav jag Ellie lite välling och sen la jag henne i sin säng då hon brukar somna om på morgnen, vilket hon också gjorde, och jag somnade i soffan till Bones, fick sova någon timme iallafall, sen avr de bara att börja med hemmasysslorna. Var ju disk överallt i köket. Så fick ta tag i de. Åkte och handlade mat och grejjer och försökte vara lite hurtig. Sen busade jag och Ellie exakt hela dagen. Hon var helt slut på kvällen. Hon somnade runt halv åtta, vilket inte var bra, för då vaknade hon efter någon timme och ville inte somna om och höll på ända till 23 någon gång. Då fick jag äntligen i henne lite mer välling efter mycket om och men, och sen somnade  hon i min famn. Är så mysigt. Man får ta vara på de innan hon inte vill sova hos än längre :P


Onsdag:

Igår hände de ingenting. Jag varhelt slut , men fick ialalfall gjort iite granna. Men var så konstigt väder så man blev ju inte peppad av de direkt. ;p Så blev att kolla sex and the city större delen av dagen och busa med Ellie ! Hon kryper ju för fulla muggar nu och pratar och grejjer, men dom ända orden man kan urskilja ltie är pappa, mamma ( vilket hon inte säger mycket alls ) och hej ! Hon vinkar till allt och alla och klappar händerna ! Lilla tjejjen börjar bli stor. Hon blir ju 11 månader nästa vecka ! Helt otroligt ^^ På kvällen när Eric kom hem från garaget blev de mys till tusen, vilket var otroligt skönt. Efter att jag jobbade 24,5 timme kändes de som att jag varit borta en vecka :/


Torsdag:

Idag vaknade jag och Ellie halv nio och vi ligger fortfarande kvar i sängen, men snart tänkte jag pallra oss upp och gå ner till stan och köpa en till present till min syster som fyllde 19 år i måndags. För på söndag är de tänkt att jag ska åka hem till Valskog i några dagar. Jag ska äve ringa och kolla hur de går med dagis , och ändra en tid på BVC , då dom tyckte att Ellie inte gått upp tillräckligt mycket i vikt . även fast hon äter ofta och rätt mycket. Men men.Jag måste iallafall ändra den tidne om jag ska hinna vara lite i Köping också . Så ni som vill träffa mig och Ellie kan ju gärna höra av er ! :)


I eftermiddag blir de jobb , 16 - 22 . Och sen ska jag jobba fredag och lördag, men vet inte vilka tider riktigt då dom har ändrat schemat då en tjej ar varit sjuk under mer än en vecka. Men de får jag väl se på schemat ikväll. Jag kanske skulle bahöva jobba söndagen också , om de inte fanns nå folk, men får hoppas att de inte blir så. Tycker att jag hjälper till rätt mycket ändå , och vill gärna hälsa på mina päron och mina kompisar då jag inte varit hemma sen i maj (?!) Fråga mig itne varför , de är ju 3 månader sedan, men jag har haft fullt upp med jobb och grejjer , sen ska man ju ha pengar också . Blir intressant att se hur mycket jag får i lön denna månaden faktiskt. Men men , nu ska vi börja här så vi kommer iväg någon gång ! :)


Hörs imorgon eller senare idag ! PUSS

 

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards