maariiasvensson

Alla inlägg den 7 september 2012

Av maria - 7 september 2012 21:34

Hejsan ! Jag har inte bloggat på evigheternas evighet , men nu är jag igång igen!

Just nu är jag hos mina föräldrar i Köping, skulle egentligen åkte hem idag, men den nya bilen har gått sönder så här sitter man !

 Är något med att den inte har fått olja som den ska, så de är ju INTE okej ! Men förhoppningsvis är den igång på måndag , så vi kan åka hem och träffa älskade Eric igen ! De är ju över en vecka sedan , och jag saknar honom, och barnen saknar honom!


 Förförra helgen kom Maria P , Michan, Katrin och Jossan och överraskade mig hemma i Uddevalla. Jag som varit så ledsen hela dagen över att ingen kunde komma, och så springer dom in och skriker ; "Vart är Festen?"

och min första tanke var; Vafan , nu äre några som har gått fel. Men gud så fel jag hade.

Hade en trevlig helg , MEN jag tror att jag börjar bli för gammal för tvådagars! ;)

             


 Sen började varadagen igen och det var dags för dagmamma, och fotvårdaren och lite allt möjligt. En bra vecka, sen helt spontant, tog jag och ungarna en varsin väska och drog till Köping och överraskade, och visst blev dom överraskade. Så nu har vi varit här i lite över en vecka och har hunnit med en hel del. Varit i järdesbruk på marknad, mysdag hemma, träffat farmor 3 ggr, bjudit mormor på middag, träffat Ronja, Michan och Katrin, varit i lekparken. lekt en massa, varit på erikslund två gånger, varit i örebro med pappa. Så ja, inte en lugn stund som ni kan se. Ingen semester här inte ;)

             


Ellie har börjat prata alltmer för varje dag, använder inte nappen lika ofta och leker med lillasyster så ofta hon kan.

Lexie kan nu sitta, även om de är lite ostadigt ibland, kan krypa, men ålar sig mest fram, är vaken större delar på dagen , och sover hela nätter.


Så nu i helgen är det bara jag barnen och mamma hemma. Fast mamma jobbar hela helgen, så jag vet inte vad man ska hitta på , men ska nog vara ute med barnen hela dagen imorgon tänkte jag , kanske tar en sväng till tuna park och köper min tröja på gina som är slut överallt ! :P

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards