maariiasvensson

Alla inlägg under maj 2011

Av maria - 6 maj 2011 18:57

Min kära granne har skaffat sig två små söta kattungar ! Vill också ha, men nej - katter gillar inte oss. Dom bara pissar överallt. Men dom var sååå söööta !

 Nu ska vi åka och handla mat inför den kommande veckan ! Och ikväll blir de tacos !

Hörs sen ! ^^

Av maria - 6 maj 2011 15:31

Idag är de fredag. gud så skönt ! Men de känns inte speciellt mkt . Eric jobbar , och vet inte när han slutar. 

Imorse vaknade Ellie 08.30 ,så skönt. Vi gick upp och Ellie fick mat och jag käkade frukost, sen har hon i princip varit vaken sedan dess och ligger och sover nu !

 Lite senare idag ska jag skjussa Terez då hon ska hämta kattungar  ! :) Såå mysigt ^^

 Och när Eric kommer hem ska vi åka och veckohandla och ha fredagsmys. Vet inte riktigt vad vi ska äta idag, har inte någon speciell matglädje längre heller för den delen, så tänkte att Eric får bestämma helt själv sen !Utan några invändningar från min sida, som de kan bli ibland när vi pratar om mat ;)

 Blev ingen träning för mig idag, tänkte köra hårt imorgon istället. Tycker faktiskt att jag börjar bli lite mindre, eller så är de önskesynen som spökar ;)


 Imorgon ska vi ha barnvakt, Ellies farmor kommer och hämtar henne så ska jag ta de lugnt . Så kanske de bli bio imorgon också, vi får se. Blev ju sponsrad med två biobiljetter , så varför inte ;)


 Hungrig börjar jag bli också, vilket inte är ett plus, orkar inte göra något att äta nämligen !


Men men, har hittat lite coola toppar på HM´s hemsida såklart!

 

199kr

 

49,50kr

 

49,50

 

99kr

 

99kr


Dom har ju fått in såå mycket som jag vill ha i min sommargarderob!  Men man kan inte få allt ;)

Av maria - 5 maj 2011 13:41

Idag känner jag mig lite piggare faktiskt- Igår ville jag bara dö, ungefär ! Var så slut i hela kroppen, men kan vara så att  jag kanske har vitaminbrist så ska börja äta vitaminera som jag skulle ha ätit under graviditeten, men som jag glömde bort (mestadels) Så dom frå jag börja med nu, får väl även börja med järntabletterna, men man blir så konstig i magen av dom ! Men måste göra någonting iallafall.


 Våra nya mobiltelfoner är skitbra, enligt mig ! Jag älskar den ! Den är lätt att förstå, finns allt man behöver och lite till ! Suveränt juh^^


Ellie ligger och sover middag och snart ska jag hoppa in i duschen, tänkte käka lite lunch först. Har ju tränat nu också , skönt de ! Måste bli fastare !


 Men jag uppdaterar lite senare, ska ni få se på riktigt fina sommarkläder ! :)

PUSS

 

Av maria - 4 maj 2011 17:56

Dålig uppdatering, men har inte mått nå vidare de sista. Vet inte riktigt va de är , men så är de iallafall !

 Idag har våra nya telefoner kommit iaf så dom kommer väl hem med Eric senare.

Och när jag var nere på ICA så funkade de inte första gången som jag drgo kortet enligt killen, så vi drog en gång till vilket blev att dom drog pengar två gånger.

 Men nu har telfonerna kommit. HEJHEJ

Av maria - 2 maj 2011 14:00

hej hej hallå!

Glömde skriva i helgen att våran bakruta sprack i fredags , så nu kör vi på plast och silvertejp! Var antagligen någon spänning i rutan så när dom stängde bagagen så sprack den ! Ligger också en massa gla i bagagen så får se hur jag får med mig vagnen idag , om jag inte får in den i baksätet blir de krångligt, ska ju egentligen ut och powerwalka idag innan träningen som uppvrämning, är extra träning varannan måndag !

 Kan inte dammsuga upp allt glas med en vanlig dammsugare heller så, Eric skulle kolla om han kunde låna med sig en från jobbet så de kan bli fixat ! VIll ju inte ha glas över hela vagnen direkt !


 Men men, imorse var jag jättetrött, så vi låg kvar i sängen till 10.15, då vaknade Ellie för andra gången. Hon vaknade först 06.30, så då fick hon mat och somnade om, vilket jag också gjorde . Sen gick vi upp, käka frulle och sen var de bara att hoppa på crosstrainern och köra fullti 45 min , sen zumba i 20 min ! Kommer förhoppningsvis bli så varje dag nu i några veckor ;) haha Men de ska bli sköjj, känns så jävla skönt att träna och känna att man gjort något vettigt så ! :)


  Så idag blir de att plocka undan efter helgen och diska och allt de vanliga, bädda rent och sådant roligt ! :) Lär väl käka lunch snart också , så de inte blir försent ^^


 Ellie ligger och sover så ska passa på att göra de mesta innan hon vaknar så man kan busa resten av dagen sen :)

Ska leta lägenheter också ! Så så ser dagen ut idag! Träningen börjar 20.00 så ska väl åka dit till 19 så man hinner bli rikitigt varm :) Så äre bara att tuta och köra hela träningen sen. Och nej , jag håller inte på att bli träningsnarkoman ;)


 Eric beställde även en varsin ny telefon till han och mig i helgen !

Då våra håller på att bryta ihop totalt !

 

Jag valde en vit och han en svart.

En nokia X3-03 smartphone.

- 5 megapixel kamera

- 2,4 tums pekskärm

- Lyssna på musik eller radio

- Snabbt trådlöst nätverk

- Trådlös överföring med Bluetooth

- 3,5 mm ljudanslutning

- 2gb minneskort ingår


Allt vad man behöver för 1199kr / st på NetOnNet, fri frakt ! perfekt ! Så dom kommer väl  i veckan, NICE !!!! Tack älskling <3

Av maria - 1 maj 2011 13:35

I fredags var Eric på firmafest och kom hem mellan 01-02 någon gång. Jag och Ellie hade de mysigt framför tv:n och beställde pizza och grejjer. Hon somnade redan 20.30 och vaknade runt 02 någon gång för att jag var tvungen att väcka Eric som hade somnat på helt fel ställe. Ellie fick lite mat och så somnade vi alla tre i våran säng, så mysigt att sova med min lilla. Men de är väldigt sällan hon sover i våran säng.

 Men hur som haver.

 Igår var eric sååå "sjuk" = bakfull ! Haha.  Jag gick ner till pingstkyrkans second hand och kollade lite. Kom hem med en "vinflaskehållare" (kommer ej ihåg vad de heter ;) ) , en hängare som man hänger på dörren med en masssa krokar, en skål till mina smycken, ett linne, en bolero , tights till Ellie och en jeansjacka till min syster ! allt för 160kr och de var i superskick, kläderna var ej använda så de var ett bra kap. Tycker de är så mysigt på second hans, sen så tycker ju alla olika om att köpa kläder där. Men de bestämmer man ju själv . Själv tycker jag inte att de är nå större fel, man väljer ju själv om man vill köpa något beganat eller något som knappt är använt så !

 När jag kom hem så började jag städa och Eric fick sova en sväng. 

 Sen åkte jag och veckohandlade medans Ellie och Eric var kvar hemma och när jag kom hem började jag med maten som blev tacos. Kollade på film hela kvällen och myste. Såg "Jaws" 1 och 2 !  ;) och "other guys" tror jag den hette. Den var iallafall rätt rolig, men helt knäpp.

 Idag så vaknade Ellie runt 07.30 och Eric tog upp henne, jag somnade om ett tag till och sen runt 10 gick vi upp. Gjorde frukost och lite sånt. Har även tränat på crosstrainern i 45 min och zumba 20 min. Vet att jag säger de många gånger, men nu jävlar ska jag bli fit! ;) Kommer inte få på mig cheerdräkten annars ;)


Eric är och jobbar men kommer väl hem om några timmar, då blir de fläskfilé i ugn och potatis,


 Nu ligger Ellie i våran säng och over på mage och jag sitter här. Ska väl diska undan tänkte jag ,sen vänta på att mitt ansikte blir normalt igen så jag kan hoppa in i duschen, blir ju TOKRÖD när jag tränar ! ;)


 Men men, vi hörs senare ! PUSS

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards