maariiasvensson

Alla inlägg under juni 2011

Av maria - 10 juni 2011 21:22

Idag har de varit en lugn dag inomhus, vet att ni i Köping har haft fint vädrr ,men de har vi inte haft här. Så lite avis är jag ju faktiskt på er.

 Idag gick min syster ut nian, stora tjejjen ! Och min andra syster gick ut andra ring. Så nästa år tar hon studenten , och då lovar jag att vara hemma ! 

  Nu blir de mys hemma med Ellie , fast nu har vi besök avErics far som fyller år idag, hans kompis Rolf och Erics bror Emil. Dom ska ut på krogen så jag och Ellie ska vara hemma och dricka vin och äta lite choklad !


 Jag ska väl kolla runt lite på nätet om de finns nå fint ^^  Men de får bli senare. Nu ska jag göra Eric lite sällskap ! Hörs senare ! :)

Av maria - 10 juni 2011 14:26

Igår morse så ramlade Ellie av soffan och slog näsan i bordet och huvudet i golvet.

 Och jag sträckte mig bara efter tv-kontrollen ! Nu är hon snabb måste jag säga.

 Hon landade på mage  och när jag togupp henne var hon blodig i hela ansiktet. Jag fick panik och visste inte vad jag skulle göra. Först tänkte jag springa ner till grannen och be henne hjälpa mig , men kom på att jag kanske skulle ta bort allt blod och se vart de kom ifrån. Då hade hon fått ett jack i näsan och de rann ut blod hela tiden. Hela hennes body var blodig och jag var blodig, dom blöta tvättlapparna var helt indränkta i blod och de var den värsta synen jag någonsin haft ! Ens eget barn indränkt i blod. :(

 Jag ringde 1177 och dom sa att jag skulle blöta en handduk och lägga på näsan, så Ellie slutade gråta och hon fick mat samtidigt som jag höll handduken på såret.

 Sen blev de en promenad till vårdcentralen då jag inte visste hur djupt de var, för de var ju inte bara ett skrapsår utan de var djupare än så.. Men som tur var så behövdes de inte sys eller något ! Så de blev en promenad hem i regnet, eftersom hon jag pratade med på 1177 inte ville att jag skule köra eftersom jag var lite panikslagen! 

 Sen när vi kom hem så somnade Ellie och jag kollade på film. Tiden gick så himla sakta, var helt sjukt . Fast då hde de ju varit full fart sedan klockan 9 på morgonen då Ellie vaknade.


   

Syns inte så jättebra, men sjukt att de lilla jacket, fast de är inte så litet egentligen , kunde göra att Mamma Maria fick totalpanik !


Men sen var vi glada resten av dagen då Mamma Maria köpte en ny väska på HM , en zebrarandig. Och sen en långkjol på Gina som dessutom var på rea !

   

Av maria - 9 juni 2011 17:49

Eric målade ju om i vårat vardagsrum när jag var brota i helgen. Pch de ser jättefint ut nu ! Köpte gardiner idag och såhär ser de ut !

Väggen som inte är målad ska tapetseras  :)

      Och som ni ser så är vårat fönster inte lagat än ! Men vad tycker ni ?

Av maria - 9 juni 2011 17:21

Här kommer lite bilder från helgen, blev typ 4 , men ändå :P Sen tog jag några från facebook ! :)


  Träningshallen

                 

Här kommer även en bild på min superdunderfina bränna ! ;)

 

Av maria - 8 juni 2011 18:58

 Nu har de inte blivit någon blogg på ett tag, men har varit upptagen med allt möjligt.

 I fredags åkte cheeren till Malmö då de var RM, kom dit på fredagkväll och de var chill med lite kortspel. Eller kortspelet var ju inte direkt ett lugnt spel , haha stresspel, men men ;)


På lördagen skulle Panthers tävla, och vi skulle inte till hallen förren runt 14 ungefär, så de blev solning och lite shopping . Och jag brände mig såklart ;) 

Sen satt vi på trävlingen i några timmar och Panthers satte hela sitt program :


På kvällen där gick jag och hela seniorlaget ut och käkade på Harrys. Sen blev de hem och ta på brun utan sol och sen sova.


Söndag:

Våran tävlingsdag, upp runt 06.30, fixa hår, smink käka frukost och packa ihop allt. Sen bege oss mot hallen där de blev lite träning innan frträningen.

 Förträningen gick väldigt bra. Och sen var de bara att vänta på våran tur att gå ut på tävlingsmattan. Alla var väldigt avslappande, väldigt skönt stämning. Men alla kände sig säkra på programmet, vilket också gv oss en 5:de plats !! WOHOO säger jag bara. Vi kom 5:a av 9 ! De är inte dåligt

Detta är då vi, Pride Cheersquad - Patriots !


Sen blev de hem och jag blev avsläppt av bussen utanför dörren ! De kallas lyx !


 Sen har de hänt en massa emellan, typ några ur seniorlaget var nära att bli påkörda av en buss när vi var påväg och kollade på tävlingen på lördagen, och lite sånt där ;)


På måndag blev de jobb och igår också !


Idag såg jag även att jag fått in mina skattepnegar, så min bil är betald och sen ¨åkte jag och Ellie till Överby så fick hon lite nya kläder ! :)


Men nu ska jag bestäla hem ett par skor tänkte jag ! :) Dom kommer på bild senare !  PUSS

Av maria - 2 juni 2011 23:06

Ja som sagt så är köket färdigmålat på den ena halvan, blev helvitt ( än så länge )

Och de blev superbra, nytt och fräscht. Vi ska på väl andra delen av köket sen också, men inte än. Då blire även att tapetsera en fondvägg, hittade den perfekta tapeten idag till de måste jag påpeka också ! :P


 Både jag , Eric och Ellie är sjuka. Tokförkylda och hade feber på eftermiddagen också, tryckte lite ipren innan träningen så man kunde vara med där litegrann, men gosh så obbigt de var och inte kunna andas ordentigt igenom ett helt prorgam. Tack gude gud att vi inte tävlar förrens på söndag. Är en annan tjej i laget också och hon har fått magsjuka ! Så kan de gå, men vi får hoppas att hon tillfrisknar SNART !


Imorse åkte vi alla sjuklingar till Trop en snabis för att köpa färg till vardagsrummet och nya kuddfodral och två korgar ! Sen får de nog vara stopp ett tag , men ni vet när man ska göra om lite. Man vill ju ha allt  på samma gång så de är perfekt sen ;)

 Men jag tror att de kommer bli asbra.


Har tyvärr inte hunnit ladda upp några nya bilder än , och kommer nog inte hinna de imorgon heller. Sen kommer jag ju vara borta hela helgen i Malmö på cheertävling.

 Juniorerna tävlar på lördag och vi på söndag. Så blir en hel helg med bara cheer. Hur nice är inte de för oss som gillar de ;) haha .

Vi kollar ju på juniorerna på lördagen och dom på oss på söndagen. Och vi kommer åka imorgon. Dom hämtar upp mig i Uddevalla runt 14.30 sen beger vi oss långt ner i landet ! Kommer nog bli en toppenhelg, om man är frisk !!


 Men men , Eric har varit i garaget sedan 14, och är nog fortfarande kvar där . Så jag och Ellie har tagit de lugnt till träningen började. Har packat lite nu på kvällen också , men så svårt att veta vad man ska ha med sig, men behövs ju egentligen inte så speciellt mkt , men man vill ju inte glömma något ! Tur att vi bara är tjejer förutom Gustav då :P


 Men nu är jag väldigt väldigt väldigt trött. Så ska nog försöka sova, så får vi väl se när älsklingen vill göra mig sällskap ! Blir nog ett litet inlägg imorgon också !!

Önska oss lycka till !  

Av maria - 1 juni 2011 00:34

Ja ni, inte har de blivit mycket bloggande på någon vecka, inget alls för att inte ljuga, men här kommer en liten uppdatering på vad som har hänt


Tisdag:

Träning och pappa och syster kom och hämtade mig och Ellie, efter träningen blev de Köping, och Ellie vände totalt på dygnet. Träningen slutade ju 21.00 , vi kom fram till Köping runt 00.30- 01.00 och Ellie sov hela vägen , och när vi kom hem vaknade hon. Då somnade hon inte förrens runt 03 -03.30 och hon höll mig vaken samtidigt.


Onsdag :

 Gick upp tidigt för att kolla på Maddes musikal som började 09.00 Ellie skrattade och tjurade igenom nästan hela musikalen så de jag såg och hörde var ju bra ;)

 Sen hem och fixa och dona lite s och efter de åkte Jag, Ellie, mamma, Malin och Madde till Västerås. Ellie fick ett par converse och jag fick en brunkräm . Tog en sväng på nya ikea också där jag fick hem en lampa, 2 ramar och vinglas. Sen blev de hem och sova. Blev en lång dag :P


Torsdag:

  Träffade Katrin och käkade runt lunch, supertrevligt och supergott.

 Efter de hem till farmor en sväng och säga hej och lite sånt och efter de hem till Michan, vi köpte alkohol och gick en sväng på stan och handlade lite. Sen skulle jag följt med Malin på hundkurs med Tyra, men var så förbaskat trött och Ellie var inte på sitt bästa humör så de blev att vara hemma. Och då fick Madde sitt rum städat :P


Fredag:

KÖPINGSYRAN !

Blev lite runt på stan och sen fixa sig inför kvällen, stressigt som vanligt, men de är de alltid i Köping. Ingen semester där inte :P Madde och kusin Frida var barnvakt åt Ellie och de hade gått superbra. Själv hade jag skojj med alkohol, kära vänner , karuseller och öltält ! Mycke trevlig kväll. Blev dock lite sent då jag kom hem runt 04 , men tyckte mest synd om far som fick hämta mig så sent ! :/

Men som sagt en superlyckad kväll!


Lördag:

Lite halvseg, onti  huvet , men efter några liter vatten så var huvuvärken borta iallafall, men var fotrfarande sjukt seg. Men runt 14 åkte vi in till stan, där jag träffade Michan och Katrin, Michan mådde väl som ho förtjänade ;) haha. Vi kollade åracet och mötte Pepsi och Johan, efter de fick vi alla till Greken och tog en öl, förutom jag som tog en cola !   Sen gick Michan och Katrin hem och jag träffade snyggFia :) <3

Mötte Malin och gick runt på stan, köpte ballong till Ellie, sen hem till farmor, hämta bil, lämna Malin och köpa en kebabsallad och sen hem till Michan igen.

Dom skulle ut på lördagen också , men de gjorde inte jag. Hade ingen barnvakt, och sen så hade jag aldrig orkat !  Jag och Ellie åkte hem lite senare under kvällen då vi båda två var toktrötta.


Söndag:

Fick sova och sen blev de att packa ihop allt och böjra bege sig hem mot Uddevalla. Hade även min första Morsdag och Eric hade köpt blommor och gjort potatisgratäng och ungsbakad kycklingfilé när jag kom hem <3 Sen blev de sängen vill jag lova. Måste förrseten påpeka att min bil är en riktig pärla ! :D


Måndag :

 Började hålla på i köket då vi skulle måla om, blev att spackla och lite sånt, tog de lungt på förmiddagen då både Ellie & jag var jättetrötta ! Sen träning på kvällen och sen hem sova. Dåligt Trött !


Tisdag:

Gick upp tidigt för att måla klart köket, höll på och fixa mellan 09-14 sen fick jag panik då vi hade jobbmöte idag och skulle kolla scheman och grejjer kl 15 i Vänersborg. Och jag hade inte ätit :S

Var jobbmöte mellan 15-17.15 och kan väl säga att jag fick rättså mycket mer jobb än vad jag hade räknat med. Men hoppas någon mer kommer hoppa in i sommar. Vet inte om jag kommer orka annars. Efter veca 28 tre veckor framåt så är de riktig intensiva dagar. Men de går nog. De värsta är ju 9 dagar på raken. Den är inte okej! Men dom behöver ju folk så, vad gör man inte. Men måste kolla så de passar med barnvakt och så , men Eric ska ju ta lite semester också så de löser sig nog.

 Efter mötet var de träning. Trodde jag skulle svimma eller något eftersom jag inte ätit något , men de gick bra, kände inte alls av något sånt. Var bara jävligt trött i slutet.

 När jag kom hem väntades pizza och sen målade vi lite till i köket, och jag blev klar 00.30 , tiden går så fort när man håller på .


 Men nu sover alla så de ska ävl jag också göra. lägger in nya bilder imorgon ska ni få se lite !, bla hur stor min lilla tös har blivit . Hoppas ni haft en bra vecka ! Puss på er :)

 

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards