maariiasvensson

Alla inlägg under juli 2012

Av maria - 21 juli 2012 14:53

Åh idag är Mamma Maria glad ! Dessa är nu beställda och kommer förhoppningsvis nästa vecka!

Funderar på ett par mörkblåa också, men får ta ett par i taget ! Åhhh ! I´m in love in these! Synd att det är fejk bara, är inte så mycket för de. Men vad gör man inte. Dom är ju bara SÅÅÅ grymma ! :)

 

Av maria - 18 juli 2012 22:52

Kättilstorp i år var så jäävla kul . Speciellt fredag för då jävlar blev de supa av i tjejbilen. ! Men kul som fan var det ! Åkte me några killar från Halmstad i deras suzuki på kvällskörningen på fredagen, och fick gå långt som utihelvete hem när deras bil gick sönder !

     


Men de var kul som fan att få åka lite på fredagen iallafall , full och jävlig!

     


På lördagen blev de körning hela dagen, sen på kvällen blev de lite vila, dusch, mat , och sen kan jag säga att det blev INGEN alkohol. Jag var fan bakfull hela dagen, och halvt på söndagen också ! Dom dära jävla ginen ! Haha,  Är fortfarande inte sugen på något som har med alkohol att göra. USCH !! haha !

Men vi hade iallafall en astrevlig helg. Skönt att även få träffa Mamma och Pappa igen <3

           

Av maria - 18 juli 2012 22:16

Usch vad  vi skulle ha stannat kvar i sängen igår. Allt gick åt helvete från början till slut.

 vi hade tatueringstid kl 12, både jag och Eric skulle göra, så vi hade en heldag med tatuering, och vi hade sett fram emot det som fan.  Först så blev de lite konstigt med barnvakt, fast vi hade barnvakt, men slutade med att farfar Micke fick vara. Så vi åkte ut och lämnade Ellie i Lane, Lexie tog vi med oss. Vi skulle bli lite sena till studion , så fick ringa och säga att vi skulle bli sena, men han svarade inte. Så jag messade honom istället, men fick inge svar. en stund senare ringde jag honom igen, men han svarade inte.

 När vi kom fram till tatueringsstudion så var han inte där, och hade inte varit där på 10 dagar heller tydligen, och hans medarbetare hade sett på datorn att han hade köpt en tågbiljett ut ur stan. Tatueringsstudion var ju inte i Uddevalla, utan i Trollhättan.

 Men han som också jobbade där, som dessutom inte är svensk, utan tysk, så det var engelska som gällde, hade tid så han kunde göra våra kl 15.00, så vi åkte till Överby och gick omkring och tog de lugnt och käkade lite och så. Sen åkte vi tillbaka till kvart i tre. Han donade lite men 10 min efter så började vi disskutera tatueringarna och grejjer, så började han fråga vad vi hade kommit överrens om för pris och sånt. Och då sa jag att vi skulle slå ihop min och Erics och ta det på 6månaders räntefri avbetalning som dom hade där. Men då visade det sig att han inte kunde ta på avbetalning efetrsom han inte bott i Sverige så länge. Så de blev att åka hem igen.

 Men innan vi åkte hem tog vi en sväng förbi Vänersborg och kollade in deras tatueringsstudio, men dom tog inte heller på avbetalning , så då gav vi upp och åkte hem istället. Men först skulle vi ju hämta Ellie i Lane, och då åkte vi på småvägarna mellan uddevalla och vänersborg, tror ni itne att vi hamnar bakom en TOKtrög traktor som körde i typ 15km/h . Men tillslut kom vi förbi honom. Hämtade Ellie , åkte hem. ellie var trött, Lexie hade sitt lilla kolikanfall, jag höll på med tvätten, som aldrig tog slut. Hade så mkt tvätt så det var SJUKT !

 Sen när ellie väl lagt sig, efter att hon gjort allt som hon inte får göra, så tänkte vi börja med lite mat, bättre sent än aldrig.  Så medans Eric åkte ner till affären, så börjad ejag med sallad. Strax därefetr kom Eric hem, utan mat,. Då hade han glömt mobilen hemma så han kunde inte föra över pengar, så han kom hem hämtade mobilen, och åkte igen. Denna gång kom han med med mat, så vi började med våra älskade tacorullar. Så medans vi höll på med maten så insåg vi att Eric glömt köpa ost. Så vi fick en bit av Terez. och sen när maten typ var färdig så såg vi att han glömt köpa gräddfil, så jag gick ner till tvätten, sen vidare mot Tempo, eftersom Ica precis hade stängt.

Sen kunde vi äntligen äta.

 Helt enkelt skulle vi egentligen ha stannat inne hela dagen !



Av maria - 10 juli 2012 21:05

Idag har det varit rätt så lugnt faktiskt. Blev en löptur och lite styrke hemma. Sen kom Terez upp och vi fixade med packlistan och inköpslistan inför Kättilstorp, som är nu i helgen ! Helt sjukt vad tiden går fort! Sen har vi möblerat om i Ellies och Lexies rum, blev rätt bra faktiskt. Men man ser ju inte helheten på bilderna, men man ser ju på ett ungefär ! :)

   

Man får ju göra det bästa man kan på den lilla yta som finns ! Gud så skönt det hade varit och flytta till större. Men att hitta en fyra som inte ruinerar en, och så man fortfarande kan försöka spara undan , är inte det lättaste !

 Men men , hur som haver.- Sen blev det mat och lite plock och fix och nu sitter vi här och spelar monopol, men de blev en liten paus då vi ska försöka få Lexie att sova snart, men hon är så pigg och glad så vi får nog vänta lite till !


 Eric jobbade över idag till 19.45 och nu är han hos Robert och hjälper honom med hans jeep ! Så vi får hoppas att han också hinner klart med jeepen tills helgen. Då de varit väldigt mycket nu med allas jeepar , så hoppas jag att dom alla hinner klart. Pappa också för den delen.


 Lexie har börjat " prata" mer och mer, tänkte filma lite imorgon så ska ni också få höra, sååå jäävla gulligt !

 

Men nu ska jag fortsätta här ! :) 


Måste säga att Marikas lilla gullunge har fått sin första tand ! Sååå gulligt ! :) 

Av maria - 10 juli 2012 09:32

God morgon alla !

Alla sover fortfarande, och med alla menar jag Ellie, Lexie , Malin och Madde. Systrarna kom ju hit igår eftermiddag. Blev lite stek i solen och sen in och laga mat. Efter de fick dom vara barnvakter ett tag när vi åkte och hämtade våra pass och åkte en sväng. Så när vi kom hem sov Ellie som en stock och de var diskat ! Sköönt!

 Dom hade haft de ungefär så som jag hade häromkvällen. Nämligen en massa spyor, Ellie bajsa i badbaljan mm.  Haha!

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, jag tänkte iallafall gå upp och ta en banan och klä på mig springkläderna och ta en runda, innan de börjar regna, om de kommer en skur. Sen vet jag faktiskt inte. Vi ska ju möblera om i Ellie och Lexies rum. Så de blir nog uppdraget idag ! Mellan Ellie och Lexies säng står ju skötbordet, och Ellie har börjat riva ur alla blöjor och tävttlappar och riva sönder dom ! Inte så kul! Men Ellie tycker däremot att de är jättekul !

 Men tänkte lägga in lite fina bilder jag tog igår sen, men de får bli efter löpturen !

 

min små älskade <3

Av maria - 5 juli 2012 22:53

Fan jag har inte bloggat sen den 28Juni ! Det är typ INTE okej ! Men jag försöker mitt bästa, vill ju blogga, men tiden och orken finns inte alltid ! Men jag försöker iallafall så gott det går. Lättare vissa dagar än andra !

 Nu har iallafall solen varit framme i några dagar ! Hur härligt som helst !!

Har tyvärr inte blivit något stek än för min del, baksidan av huset ser ut som en "miniäng" då hyresvärden inte klippt gräset sen säkert i slutet av maj ! Och att gå ner till skeppsviken med två barn och en dubbelvagn är inget jag är så haj på ! Att bada med Ellie och samtidigt hålla Lexie, då man inte kan ta ner vagnen till stranden, är inget jag vill ge mig på! men imorgon ska jag och Marika och kanske några av hennes kompisar till en annan strand, så då kommer det förhoppningsvis bli lite stek, fast med solskyddsfaktor såklart ! Annars kommer jag få cancer och typ dö på lördag !


 Idag har vi varit och bokat tatueringstid, jag och Eric kommer göra samma dag , och Marika bokade några dagar efter. Så nu gäller det att hitta en barnvakt i några timmar !  Kommer bli asnice, men börjar redan bli nervösbajsnödig som jag alltid blir när jag ska göra något och jag blir nervös ! Men kommer inte säga mer om tatueringen, utan den kommer ni få se när den är klar ! :) Känns rikgit bra iallafall, då jag tänkt på denna väldigt länge, och tatueraren förstod precis hur jag ville ha den ! :) Var som att han läste mina tankar.


Har hittat en massa vackert på Hm´s hemsida bl.a

     

Riktiga Mariaplagg, eller va säger ni ;)



Och jag MÅSTE HA DESSA !!!!! Men de får vänta till efter semestern ! Men dom SKA bli mina !

 

Älskar dom med den fina spetsen ! ÅHHH GE MIG ! Har hittat där jag kan köpa dom också, men de håller jag för mig själv ;) Hehe !


Kan även påpeka att barnen mår bra ! Ellie gick sista dagen hos dagmamman idag , lite halvsorligt sådär, men jag köpte iallafall en jättefin blombukett och ett kort där jag skrev några fina och tacksamma ord ! Ellie utvecklas mer och mer för varje dag, talet börjar komma mer och mer, även fast jag fortfarande knappt förstår ett ord av vad hon säger, så märker jag att det börjar komma mer och mer. De hon kan säga nu är ; Tack, Tackar, Mamma, Pappa, Vovve, Trappa, och lite andra ord men som hon inte riktigt har fått till snitsen på ;)


 Lexie växer så det knakar och hon låter mig sova hela nätterna, oftast ! Vilket är helt underbart skönt ! Hon är verkligen en väldigt lugn och glad bebis, men hon har sina stunder också såklart. Hon spyr som faaan också, men idag ahr det varit rättså lugnt på den fronten, peppar peppar !


Men nu ska jag duscha efter min powerwalk / joggingtur / styrketräning! Sen ska jag lägga mig i sängen och Kolla SoA ! :D Älskar den serien!


Hej hopp gummisnopp!


Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards