maariiasvensson

Alla inlägg den 28 mars 2012

Av maria - 28 mars 2012 19:54

Goddag alla !

 Igår var vi till garaget och medans Eric lagade ett hål på min bil så gick jag, Ellie och Lexie ut på promenad. Tiden gick rätt snabbt, och vips var vi tillbaka efter en promenad på cirka 3 km. så när vi kom tillbaka så sov både Ellie och Lexie så gott i vagnen.

 På kvällen sen började jag få en sånt sjuk hemlängtan efter mina kompisar i Köping och min familj ! <3 Så jag grät, och grät och grät ! Som tur är så ska vi dit om typ en vecka, (åker dit på långfredagen efter att vi varit på kalas) så de är ju inte speciellt lång tid kvar.

 Så  jag hade jättesvårt att somna, inte bara för de jag nämnde ovan, utan för att jag fick ligga i "springan" mellan min och Erics bäddmadrass då Lexie gillar att ligga i mitten på min halva av sängen. Men sen var de en massa annat också. Jag kände mig bara allämnt piss off på olika saker.

 Så medans jag låg där och tyckte synd om mig själv , klockan var runt 01 så började Ellie gråta.  Går inoch kollar och där ligger hon i sängen och gråter. Trodde att hon slängt nappen eller nallen i golvet, men icke. Hon hade varit dålig i magen, riktigt dålig i magen. Så blev att väcka Eric och så började vi sanera . Byta sängkläder och Ellie fick sig en dusch ! Stackarn. Tyckte så synd om henne. Men efter en dusch, ny pjamas, nya sängkläder och lite mys, så la vi henne igen och då somnade hon nästan på direkten. Så vi gick och la oss också.

 Men jag somnade inte på ett bra tag , och när jag väl höll på att somna så ville Lexie mat, så blev att gå upp och ge henne mat, sen skulle jag rapa henne, då spydde hon ner hela mig. Så natten var väl sådär. Inte så roligt att bli helt nerspydd kl  3 på natten. Så efter lite om och men så somnade jag tillslut, efter att Eric tog Lexie. Och dom somnade kort därefter.


Imorse gick vi upp tidigt  för att skjussa Ellie till dagmamman och sen skulle vi vidare till socialtjänsten och göra faderskapsintyg! Gick rätt så fort denna gången. Med Ellie måste vi varit där i typ en timme, men nu var vi där i typ  min. Så efter de åkte vi hem, käkade frukost och plockade undan ltie och sen la jag mig på soffan för att försöka vila lite. fick sovit 30 min, för att sedan ta vagnen och promenera ner till stan och BVC då Lexie skulle vägas och mätas. Hon hade växt 2,5cm på typ en vecka, men hade inte gått upp så super i vikt. Vilket är konstigt då hon äter som en häst. Men om hon växt så mycket så är de inte så jättekonstigt heller.


 När vi var klara där gick Eric hem för att hämta bilen och åka iväg och fixa med sina däck, och jag , Lexie och Ellie gick en sväng på stan och sen till bibblan där Ellie satt och målade och grejjade med lite allt möjligt. riktigt mysigt där faktiskt. Hämtade även ut Lexies bok som alla nyfödda får.

Sen gick vi hem, lagade mat och sen blev de dusch och ett bad för Ellie, då hon blitt dålig i magen igen. Inte alls samma som inatt , men ändå så var de inte bra. Eric gick snabbt in på toa han också, så vi måste äta något konstigt, så är bara jag kvar :P Haha


Nu sover ellie och jag sitter här i soffan. Ska väl lägga mig snart också, men vill inte missa Greys Anatomy som börjar om kl 21.


 Ps. Vädret har varit sååå älskvärt, så¨jäkla skönt med vår. ds

   

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards