maariiasvensson

Alla inlägg den 10 april 2012

Av maria - 10 april 2012 22:33

Vi är i köping, och som vanligt så blir de lite ont om bloggtid då. Så jag ber om ursäkt ! Så tänkte göra en liten uppdatering nu som inte blir så lång. Utan ni får se de mesta i bilder istället ! :)


I fredags så var vi på kalas, då både Eric, hans bror John, hans andre bror Emil och deras mormor fyller år efter varandra. Så blev fika där och sen åkte vi vidare mot Köping ! ¨Resan gick väldigt väldigt bra. Behövde inte stanna en enda gång, förutom nör Eric var tvungen att tömma blåsan. Lexie sov hela vägen och Ellie satt och roade sig själv ! 

 Vi kom fram runt 19,30 och då var de bara att packa in allt och ta de lugnt. Eric somnade 20.30 och efter de började vi blåsa upp ballongen, serpentiner, och så gjorde vi tårta.


 På lördagen fyllde Eric år. 24 hela år ! Lilla gubben ! ;)  Han fick presenter och tårta och vi hade gjort såå fint för honom. På morgonen fick han även höra våra ljuva stämmor, vi sjöng, och blåste i tutor och Ellie grät, måste varit den finaste ja må du leva sången genom tiderna ! ;) 

De var ju öven påskafton så de blev god mat , leta påskägg, en massa godis och så kom mormor och farmor hit på besök och träffade flickorna :)

 

Såhär fint hade vi gjort de för Eric ;)

 

På söndagen gjorde vi inte så mycket, gick på promenad och hälsade på Katrin i hennes lya och bara tog de allmönt lugnt. Även faster Michan kom dit :)

Dom myste och lekte medEllie och Lexie. Ellie hade även jätteroligt med en liten hund som Michan var hundvakt åt, hon sprang efter hunden runt, runt , runt och hunden var livrädd ! ;d

     

På måndagen så gick vi upp och vi åkte och handlade och lite sånt. På kvällen så blev de Vin hemma hos Katrin, och då kom Michan dit också ! fick även träffa Michans nya pojkvän som verkar vara en trevlig prick :)

Efter att vi varit hos Katrin en stund sp började Katrin må dåligt, så efter några timmar så fortsatte jag och Michan vindrickandet hemma hos mig innan vi skjussade hem henne. Vi satt och snackade skit och hade jötteroligt till typ 00.30 sen började vi runda av för att Michan skulle börja jobba sen klockan 11,


Imorse var jag inte ens bakfull, kände mig bara allmänt trött ! Men mådde inte dåligt eller något sånt, men jag var suoerhungrig. Så vid lunch åkte jag och Eric in och köpte kebab ! oooh såå gott de var. Ingen kan göra kebab som köping ! eller vitsås !! Så jävla gott !!

 Efter maten så gick Eric och bajsade och sen gick han och la sig och sov ett par timmar. Jag gjorde nästan samma sak, förutom att jag inte somnade , utan  jag gick och bajsade, kollade ett BB-avsnitt och sen åkte vi in och tog fästingspruta och när vi kom hem igen så väckte vi Eric och åkte till Dollarstore. :) hittade lite roliga saker ! Finns så mycket roligt där ! :)

Efter dollarstore så åkte vi till Ronja som skulle fylla i Erics tatuering. Var där i ca 3,5 timme. Vi pratade även om min tatuering så vi får hoppas att de blir något ! :) Förhoppningsvis i veckan ! :) Sen åkte vi iallafall hem och kom hem ungefär 21.30, Ellie hade somnat som en stock 18.30 så vi får se när hon vaknar imorgon ! :) 

Nu sitter vi här och tare lugnt, och dom pluggar och grejjer ! 

Men här kommer iallafall lite mer bilder som sammanfattar hur vi har haft de tills idag :)

             

Av maria - 10 april 2012 22:32

hihi !

         

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards