maariiasvensson

Alla inlägg under augusti 2009

Av maria - 25 augusti 2009 14:38

Härligt med 33 grader på altan :) har legat och stekt lite, men vågade inte ligga för länge ifall jag skulle bränna mig. Har inte någon solskyddsfaktor med mig.. Men har iallfall fått lite färg på armarna :)

 Nu sitter jag & väntar på att klockan ska bli tre , då ska jag gå & hämta herman från skolan. Sen frå vi väl se vad som händer, är inte frisk än såå kan tyävrr inte göra så mycket. Måste bli frisk först , annars kommer jag aldrig blir frisk.

 Men men , vi hörs senare . Pussdå! :)

Av maria - 24 augusti 2009 20:04

Och jag är heelt slut. Känner verkligen att förkylning sitter i hårt nu. Spelar ingen roll att jag bara vart med dom i några timmar ,det tar ändå på krafterna!

 Känner mig lite varm också, skulle vilja lägga mig i ett kallt bad, men då förfryser jag väl istället.

 Känner mig väldigt krasslig faktiskt, inge roligt alls. Idag har de gått väldigt bra faktiskt ändå, blev lite jobbigt med spel pch datatider bara.. Dom får sitta mellan 18-19,30 men dom ville ju sitta innan och efter. Men dom vänjer sig väl snart igen. Alltid jobbigt efter sommarlovet. Men Herman och jag har suttit och gosat och busat lite nu i 45 min... :) tänkt att dom kan  vara så lättroade.

Men Herman verkar också tro att han fortfarande är 3-4 år och ska bli lyft hela tiden. haha . 

 Hannes hade fotbollsträning också, vilket tydligen gick bra :) 

han har aktiviteter varje dag utom en. Förstår inte hur han orkar hålla igång ,men det är nog lättare när man är yngre. Han tycker väl att det är roligt såå ..  :) 

Men nu ska jag kika vidare om det har hänt något roligt. Hööörss ...

PUSSHEJ!

Av maria - 24 augusti 2009 08:39

 Då har jag precis varit & lämnat av Herman på skolan! Gick rätt bra, lite småtrött sådär men vi kom iväg i rätt tid med mycket om och men! :)

 När jag skulle gå in och väcka Hannes, har aldrig i hela mitt liv sett någon så morgonpigg som honom.

- Hannes, dags att gå upp...

 Och han sa okey och gick upp ur sängen på en gång. Helt sjukt. Helt tvärtom vad jag är. Herman är däremot som mig, vill ligga lite till, och lite till :P

 Nu blir det nog att sova lite till och sen gå ut på en promenix, ska bli sköönt .

Kanske min dumma mensvärk försvinner också om jag har tur :)

Hörs senare. Puss!

Av maria - 23 augusti 2009 20:37

Gick nästan.. Är så svårt att andas när man är sjuk så det var typ meningslöst att gå.. Så jag sket i det och gick hem istället.

 Herman tvingade mig kolla på hitta nemo slutet typ 20 ggr.. Haha, han är juh bara för sööt. Satt i min famn och höll om mig. Gillar dom här barnen redan :)

  Och jag behöver en massage! Har så jäkla ont i ryggen.. Plus att det är rätt skönt med massage också ;d

 

Ne nu orkar jag inte göra så mycket mer, jag vill bli frisk! 

 Imorgon börjar iallfall första riktiga dagen häär, ska bli skönt att få börja på riktigt. Känna lite mer ansvar än vad man har gjort innan!

 Men jag skulle juh kila, och det tänkte jag göra nu också ;) 

Vi höörees .

Bye biatches! 

Av maria - 23 augusti 2009 17:05

Åh, idag har jag solat!! Jag & anna låg ute på deras altan och solade ett tag. var asskönt. Man får väl ingen färg, men lika bra det. Jag blir ändå bara röd så..  Hannes vann en orienteringstävlingen idag också, kom på första plats va 26 stycken! BRA GJORT! :) Och Herman har varit på kalas! Discokalas tillochmed. Ibland önskar man själv att man var liten och kunde gå på kalas och leka en massa lekar..

 Ikväll blire att ta det lugnt. Jävla förkylning! Ska iallafall kolla på Hitta Nemo hade jag tänkt. Älskar den filmen!

 Älskar nästan alla Disneyfilmer såå..

 See ya, byebye

Av maria - 23 augusti 2009 11:44

 Vaknade imorse av att det plingade på dörren, det var den förra som jobbade som au pair Elin som kom :) En mycket trevlig människa ..

 Åt Frulle och pratade lite..

 Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, är inte så sugen på att göra så mycket heller då jag fortfarande är förkyld. Skulle egentlgien vilja ut och gå , men gör nog det lite senare tror jag.

 Kunde knappt sova inatt heller, kanske har vänt lite på dygnet , (mindre bra) och imorgon ska man upp kvart i sju.. Men det är lugnt, är bara att gå och lägga sig igen efter så  :)

 Glömde skriva igår att jag nästan inte hittade min buss tillbaka hit.. Haha sprang runt som en tok och letade, men tillslut hittade jag . Och folket visste knappt heller vart jag skulle någonstans. Kul att någon hittar till Värmdö!

  Haha, ;d Men sen var det en tant som hjälpte mig som hade en man som var busschaffis så hon ringde till honom och frågade. Väldigt snällt tyckte jag!

 Men nu ska jag fixa och dona lite, kanske tvätta eller något liknade.. Vi hörs folket :) PUSSHEJS

Av maria - 22 augusti 2009 23:45

Facebook är faktiskt jävligt skojj,, att blogga med för den delen. Kan man fördröja tiden lite samtidigt som man faktiskt skriver en s.k dagbok nästan!

 Då har jag kollat på både Becka & Bilar idag :) Nöjd som jag är. Men är inte trött, ska lägga mig & ta det lugnt med en till Beckfilm tror jag. Men då somnar jag väl med datorn på, som vanligt!

 Måste bara säga att Håkan , pappan i huset, var "punkare" när han var liten och har varit på över 20 konserter med Ebba Grön! NICE, säger jag! Skulle jag också velat varit. Vissa låtar är helt enkelt grymma!!

 Måste också meddela er attdet är SKITVARMT i mitt rum så jag kommer nog dö inatt av uttorkning.. Och så är moster röd på besök, bra men dåligt.

+ Jag är inte på smällen 

- Varför kan inte killar ha det istället för oss?

Jag menar, ska tjejjerna göra allt jobb och ha det jobbigt samtidigt. Jag menar , vi har mens en gång i månaden, hur roligt är det på en skala? Vi ska känna SMÄRTA när vi ska föda barn... Killarna då? Dom har det bra dom, förutom morgonståndet kanske som kan vara lite jobbigt ibland. Men det är juh faktiskt bara en skiiiitgreej om man jämför vad vi får stå ut med. Och alla ideal som är på tjejjer. Tycker synd om alla små tokfjortisar som klär sig bajs bara för att få uppmärksamhet.

Le lite, så har ni uppmärksamheten precis framför er.

 Ne nu ska inte jag sitta här och fjanta mig, utan jag skulle faktiskt lägga mig nu!

Vi hörs imorgon gott folk :) PUSSDÅ

Av maria - 22 augusti 2009 16:35

Haha finns det ? Tydligen! Var det på Nacka Forum idag. Höll på att skratta ihjäl mig! Trodde inte mina ögon. Vad ska dom komma på härnäst?

Nästan alla gick omkring med en "OSTRON SM" tröja på sig! ;p -Ingen kommentar!

 Jag har iallafall köpt min älskade jacka idag :) Och två par skor, ett par snygga gröna klack och sen ett par vanliga typ , fast ändå lite annurlunda ;P

Passa mig perfekt ! :) Så min dag har varit kanon:)

Vaknade runt kvart i elva och var toktrött, men kunde inte sova längre.

 Somnade inte förns två halv tre inatt. Låg å kollade på

 "Inte utan min buske" och "att göra en pudel".

inte utan min buske var juh klockren! Haha, REKOMENDERAS FULLT!


  Måste bara säga att dagarna går riktigt fort. Och att jag är ledig på helgerna är ju Kanon! Kan göra vaaad jag viiill. Ligga & Slappa hela dagarna eller shoppa ... :) Passar perfa för mig ...


Nu ska jag lägga mig & kolla på en film , måste pusta ut lite .. Vi hööörss.

BYEBAJS!

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards