maariiasvensson

Alla inlägg under november 2010

Av maria - 9 november 2010 17:52

Det har snöat hela dagen ! TOKMYCKET ! Helt sjukt. Får väl se om pappa kommer ner till helgen eller inte. Beror ju på hur vädret är , han ska ju ta med sig Erics reservdelsjeep ner så han ska ta lastbil, får väl se om det blir av eller inte. Men enligt pappa har dom sagt att det kommer bli varmare till helgen, så vi får väl hoppas på det bästa. Vore ju roligt om han skulle komma!

 Eric har iallafall kört fast med audin precis utanför typ, jag kan ju ite går ner och hjälpa till heller, någon måste ta hand om bebis !

 Sen så står golfen utanför huset också, på framsidan , och där har den stått hela dagen , så vi har säkert fått böter, tyckte jag såg en lapp, men är inte säker. Men kan ju inte gå ner heller. Skulle flytta bilen egentligen , men hittade inte nyckeln, så ringde jag pappa och han trodde att han hade sett den hemma i Valskog, får väl se om han hittar den.  Måste betala in den gamla bötern också.. KUL JUL.. NOOT !!


 Och jag har redan börjat fundera på julklappar. Julklappar är ju så förbannat roligt att köpa ! :) Och slå in, jag brukar aldrig slå in direkt när man köper utan jag gillar att göra det själv !


 Igår framkallade vi en massa kort på Ellie också, håller ju på med henne "första år bok" och där ska man ha in en massa, men måste väl köpa ett fotoalbum sen också . Blir mycket för att man vill ha lite kort:P haha


 Inatt sov Ellie rätt mycket iallafall, hon sov fram till halv fem, och efter att hon fick mat somnade hon om till kl 08.30 sen efter maten somnade hon om igen till 11.45 Sköönt , för mig ! Jag hann göra en massa saker innan hon vaknade.

 Och sen runt två kom Linda på besök och hade med sig kakor och en massa prat ! Roligt :) 


Hade ju tänkt gå ut idag, men vädret ville inte . Inte roligt att köra barnvagn när det inte är plogat och en massa massa nysnö !

Men nu sa jag väl gå och kolla om Eric har fått dän bilen .. Annars får vi väl be grannen elle något !

PUSS

 

Av maria - 9 november 2010 09:11

Igår somnade vi i tid för en gångsskull, och jag fick sova till halv fem ! Sen somnade jag om vi vid och fick sova till kvrt  i nio! Så jävla sköönt. Men bara för de så snöar det ute och är jätteblaskigt så vi får väl se om det blir någon promenad idag. Hade varit lättare om jag hade haft ett par vinterskor ! :P

Av maria - 8 november 2010 20:05

   

Den blåa cykeln sara ! :P

Av maria - 8 november 2010 19:11

Är inte alltid lätt att veta vad lilla Ellie vill, men tror nog att hon har haft lite ont i magen om man kollade i blöjan nu.. Jävlar vad mycket bajs, inte undra på att hon har varit lite kinkig idag !

Får se om det blir bättre nu då :)

 Nu står iallafall Eric och diskar, så skönt när han kom hem, kunde man få lite hjälp !

Han är UNDERBAR ! Och jag är trött, som faen ! Men blir nog tidigt ikväll !

 

Av maria - 8 november 2010 14:48

Ne inte så mkt längre, men känns som att man kanske borde försöka sova lite. Men skulle vilja dammsuga och diska först. Så de är klart. Måste ta fram vad vi ska ha för mat idag också. Måste iallafall påpeka att tacogratängen igår vart supergod :)

 Det gjorde jag bra !


Inatt sov inte Ellie alls bra, och de gjorde ju att jag knappt har sovit. Hon har vaknat och gråtit och vet inte allt. Men de brukar bli så ibland när han ändrar lite på matrutinerna och sånt, då kan hon få lite ont i magen . Men de är inte lätt för andra att veta hur de brukar vara  ^^  Men nu börjar vi få ordning på de igen. Men hon har varit grinig hela dagen, men de är ju inte så konstigt när hon knappt har sovit. Så imorse var jag trött. Supertrött. Där fick jag väl igen efter att jag fick sova tolv timmar lördag-söndag !

Idg har hon velat bli bärd hela tiden. Går knappt att lägga ner henne i sängen förrens hon vaknar och blir superduperledsen. Så tack och lov för bärselen. Men ska nog försöka lägga ner henne nu igen , nu verkar hon ha somnat in iallafall !


 Menmen, hon är ju så söt så kan knappt ens bli lite sur ...  Men nu ska jag försöka lägga henne i sängen för hundrafemteelvte gången ! Wish me luck !

 

Av maria - 7 november 2010 20:16

Det var precis vad jag behövde. Kände mig som en ny människa när jag vaknade . Så jädra skönt. Även fast man saknade sin lilla prinsessa så var det så jävla skönt att få sova. Och mysa med Eric. Man behöver sånt också. Man får inte börja glömma bort varandra för då går det bara utför ! Och det vill vi ju inte. Så tack farmor Cathrin ^^

 De blev lite sent när vi hämtade henne, kom helt plötsligt på att man kanske skulle förbereda maten och annat innan vi hämtade. Plus att typ låg i sängen till tre .. haha


 Nu håller jag på med maten, tacopaj ! Får se hur det smakar . Har aldrig gjort det förut,  och knappt ätit de heller.. Men de ska nog bli gott :) Ellie ligger och sover och de har hon gjort sen vi åkte från farmor . Får se hur länge hon sover nu då :)

Ska väl packa upp hennes saker också !

 Men så har min dag varit iallafall , och jag känner mig piggare än någonsin !

 PUSS

 

Av maria - 6 november 2010 22:50

Detta är just nu min lördag , saknar min Ellie och Eric ligger och sover. Är mätt efter maten och är allämnt uttråkad ! jihoo.. noot ..

 Men ska väl ta och få eric att lägga sig i sängen så får väl jag också gå och lägga mig . Jobbig dag idag, fick knappt sova inatt.. Vet inte var de var, Ellie var orolig och de gjorde mig nervös. Hon halvsov i princip hela natten, och varje gång hon rör på sig vaknar jag .. Så hon låg ju och rörde sig hela natten..

 Men Men. Godnatt folk !

Av maria - 6 november 2010 18:58

Så blev det de. Blir nog inge firande här inte när man fyller tjugo. Och speciellt inte köping. Ne är inte glad nu !

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards