maariiasvensson

Alla inlägg under september 2009

Av maria - 4 september 2009 19:49

Träffade Mamma nyss :) trevligt.. Donken är gott : haha , mennu ni, det var sista donken för den här månaden... Kan inte äta skräpmat hela tiden, inte ens en gång i veckan.. Så nu är det stopp för det :)

 Imorgon blire Enköping :) NICE!! Träffa Maria , sen utgång i täby ngnstans typ eller något. Jag hänger bara med, vart vi än ska är jag på! Är så danssugen så ska bli niice :) Jobbigt att jag måste välja kläder redan ikväll bara :P Kanske ångrar mig imorgon, men då kan jag inte göra så mycket åt de.. :P 

 Undrar vilken film man ska kolla på ikväll då .. :P Förslag? 

Av maria - 4 september 2009 08:43

Idag vare bara att kliva upp även fast jag inte var ett dugg sugen på det. Men när jag väl kommer upp gåre bra..   Idag var väl inte Herman på sitt opphumör.. Eller han var innan vi gick till skolan, men sen när han var tvungen att tvätta sig runt munnen bröt det ut. Så tog ca 20 min att gå till skolan idag, mindre roligt.

 Men jag är iallafall på rätt bra humör. Pratade med Eric igår i en och en halvtimme, haha mycket trevlig och rolig pratstund ;P

 Ne nu ska jag kolla på Big Fish och ikväll ska jag och mamma ta en donken vid slussen :) trevligt!! :) 

 Vi hörs senare :) PUSS

Av maria - 3 september 2009 21:21

Nykäär :)

Av maria - 3 september 2009 18:51

Redan torsdga? helto otroligt!!

 Idag har jag varit väldigt trött, men man måste gå upp även om man vill sova. Så det var bara att kliva upp.. Herman var inte på sitt bästa humör idag, men man är inte glad varje dag heller... Men han kom till skolan iallafall :)

 Sen gick jag tillbaka hit och fixade mig lite, sen vare bara att bege sig mot Mölndal, köpte ett par skor där igår på belleshoes, men när jag kollade när jag kom hem så höll sulan under skon på att lossna, och då är dom knappt värda flera hundra.  Så när jag kom dit så hade dom inga fler 39:or och jag kunde inte få pengarna tillbaka heller (helknäppt) Så jag var tvungen att åka till slussen och götgatan för att gå in på belleshoes där och kolla om dom hade i storlek 39, vilket dom hade. Så fick äntligen ett par hela skor efter mycket om och men. Sen åkte jag till Nacka Forum och sprang omkring därlite. Behövde ett par nya leggings, så blev ett par jeansleggings från bikbok för 99kr, dom har kampanj nu på leggings, så passa på där mina damer och herrar! :) Köpte även en såå sööt klänning .. Synd bara att dt inte är sommar längre, föör den är såå himmla vacker. Som Carries i Sex and the city :) Love it!!! 

När jag kom tillbaka hit slocknade jag på sängen. Så jäkla trött.. Sen vare bara upp en kvart senare och åka till donken då håkan gärna vill äta dt på torsdagar eftersom vivianne är här och städar dåå, så då blir det lite ont om tid innan Hannes träning.. 

 Så nu är vi mätta och belåtna. Har även förlorat en bandymatch mot Herman.. ( Jag suger på bandy!! ) Och nu sitter vi och kollar på tecknat, tokroligt.. 

imorgon blire att träffa mamma här i sthlm och ta en donken (igen!) men blir nog bara en glass då tror jag..

Men nu ska jag göra Herman sällis igeen, vi höreees .. PussPuss

Have a nice Day!

Av maria - 2 september 2009 18:18

Väderguden får bestämma sig snart. Regn ? Sol?

Vi har haft både och hela dagen, men nu på eftermiddagen har det varit kanonväder, synd att det är så kallt i luften bara. 

 Herman ville inte gå från skolan idag, och inte igår heller. Ibland tar det väällldiigt lång tid att gå därifrån.. :) Men jag har inge bråttom såå. 

 Idag har jag bra tagit dt lugnt, inge stan, ingenting! Sköönt :) 

 Men kom på nu att jag måste handla lite grejjer, typ tandborste mm. Och shampoo och balsam och en massa annat tråkgit skit som man inte tycker är roligt att handla. Men men ,det behövs såå. 

Så nu ska jag kila till bussen.

 Btw skulle egentligen jag och snyggfia gå å Kristet utseende imorgon men det var slutsålt, låte tråkit , hade varit roligt att göra ngt :) 

 Men på fredag blire iallafall Köping och på Lördag blire att hälsa på Maria i Enköping där hon gör lumpen, sen vidare till henne i Täby och sen Utgång .. Får inte dricka alkohol egentligen, men får dricka om jag inte blir aprak. Så vi får väl se.. Behöver alkohol också .. :P 

Men nej nu ni, nu sticker jaag.. :) See ya. Byee 

Av maria - 1 september 2009 22:21

nehej du , pigg som en mört är jag. Och kissnödig, måste nog lätta på trycket lite, Brb!

 Ah , skööönt, var nog det skönaste jag gjort idag ;d

  Ligger i sängen och kollar på "so you think you can dance" :) Älskar det programmet ;) Vill också dansa, men hitta det någonstans här som har plats för en till?! :P Lycka till .. haha, plus att jag inte kan på eftermiddagarna då jag tar hand om barnen! Måste vara på kvällen isåfall.. Men mig skulle dt inte göra något. Älskar att dansa såå :)

 Nämnde jag tidigare att jag köpt lite "skönhetsprodukter" idag?! :)

Jag tänkte bli fiin jag (: Täntke nog köpa lite hårfiiix imorgon också och snygga till mig lite så man känner sig lite fräschare.. Är inte så bra på att göra det själv men ändå..


Har iallafall bestämt mig för att nästa piercing blir i tragus, har juh velat haft dt länge, men har inte samma rädsla där som för tungan ,så dt kan man vänta lite med tills nästa lön kanske :) eller ngt sånt..

Har iallafall varit duktig och lagt undan några tusen från lönen jag fick nu :)

Bra gjort av mig tycker jag ! Nu är pausen slut... Ska fortsätta nöörda nu :)

Av maria - 1 september 2009 19:05

Såg det nu när jag skulle sätta datum, helt sjukt vad tiden går fort!

 Det borde det juh inte göra, man vill juh ta vara på tiden. 

 Idag följde jag med Fia till stationen, sen gick jag på stan, hittade äntligen en tröja, men den är rosa:P haha har någon någonsin sett mig i en rosa tröja? :P haha nej! Det tror inte jag heller..Men nu har jag en iallafall och den är toksköön ;d 

  imorgon äre onsdag och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Blir väl att åka till Nacka forum och kika lite, om man inte tar en slöisdag imorgon.

   Kunde äta riktig mat idag också.. Kyckling med couscous :) GOTT!! 

  Tog bara sisådär vääldiiigt låååång tiiid! haha, men gott med dt istället för yoghurt :)

 Herman har gjort illa sig idag ,, gjorde illa nacken när han hoppade på studsmattan, stackarn.. så nu ligger han i badet och värmer upp sig lite :)

  Håller på att kokar min saltlösning nu, känner att jag vill skölja munnen lite :) Är inte speciellt gott, men nödvändigt! 


Nejnuni,, nu sticker jag.. See ya :)

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards