maariiasvensson

Alla inlägg den 15 april 2011

Av maria - 15 april 2011 19:44

Ni vet när man mår så dåligt och är trött och inte ätit så bra under dagen. Sådan är jag precis just nu. Var grinig mot Eric, fast jag inte ville. Börja tjura mest för att jag kände för de och för att det bara kom från ingenstans. Så jag är helt totalt slut i hela kroppen, tycker synd om mig själv för  att jag mår skit och för att när jag mår skit så är jag en riktig bitch även fast de inte är helt rätt. Måste bättra mig på de !

 Nu har iallafall min älskling plockat bort disken, dammsugit och nu är han och köper kräm och godis till mig. Underbar är de ordet som beskriver honom bäst ! Och såklart Älskad.

 Nu fick jag en jävla hunduvärk så ska lägga mig ner igen, tur att Ellie varit så lugn hela dagen, känns som att hon känner att jag inte mår bra och då är hon lugnare. Hon är ju annars världens snällaste och låter mig sova hela nätterna och gråter nästan aldrig. Men hon vill annars leka hela tiden, konstant och idag har hon varit så lugn och suttit i sin gåstol och legat på mitt bröst och bara tagit de lugnt. Hon kanske har varit trött idag också.

Hon är allt bra go, mammas lilla tös <3

 

Av maria - 15 april 2011 17:52

Börjar bli jävligt segt att vi är ensamma hemma hela dagarna . Men är ju bra att han får jobba också, men idag hade han gärna fått komma hem för länge sen, men finns inte mycket att göra, tyvärr. Vet ju att han tycker de är roligt att jobba också så.. Men när man inte mår bra så vill man bara ha lite hjälp här hemma. Han slutade jobbet för 1½ timme sen så man tycker ju att han kan komma hem snart så man kan få lite hjälp och börja med fredagsmyset. Börjar även känna att jag börjar bli på ett riktigt dåligt humör !!! Har inte varit på bästa humöret under dagen så , men nu känns de inte bättre direkt !

Men men, har fått plockat undan lite iallafall och jag sparade dammsugningen till Eric, vet inte när han dammsög sist men det var MÅNADER sen iallafall ! Och just nu orkar jag inte tänka på att han har jobbat hela veckan, för de är faktiskt ett jobb att vara föräldraledig också ! Och jag sliter här hemma med samma sysslor , börjar tröttna faktiskt.


Låter kanske som att jag är helt supergrinig på Eric, men så är de inte, inte supergrinig iallafall. Vill bara få vilat lite !

Hoppas ni andra får en toppen fredag iallafall !

 Puss

Av maria - 15 april 2011 13:58

Jag orkar inte göra någonting , är helt slut i hela kroppen   ! Och de som är så stökigt hemma, blir tokig !

Ellie har iallafall precis fått fisk/potatis puré vilket hon gillar skarpt. Alltid roligt att se hennes min när hon får smaka på nya saker .

 Idag hade jag tänkt städa inför helgen, men får se hur de blir med den saken, Eric slutar egentligen 13.30 på fredagar men dom ska jobba över idag med till 16.30 Ses ska han till sin kompis en sväng och sen kommer han hem. Hoppas jag, känns verkligen som att jag behöver hjälp här hemma idag när jag inte känner mg helt 100!

 Men nu ska jag byta blöja! Hörs sen ^^

Av maria - 15 april 2011 11:14

Jamenvisst har man gått och blivit förkyld, halsen är sisådär men är snorig och hostar slem hela tiden, gött ^^


 Men vi får hoppas att de inte blir någon långvarig förkylning, har inte tid för sånt skit.

Imorse vaknade Ellie 05.30 av att hon hade fastnat med benet i spjälsängen,  Hon lyckas stoppa ut benet mellan springorna och sen får hon inte ut de. Så då fick hon lite vällingo ch så fick hon sova brevid mig i sängen !


Nu sover Ellie igen och jag ska vila lite jag med så jag orkar ! Vi hörs senare !

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards