maariiasvensson

Alla inlägg under oktober 2010

Av maria - 11 oktober 2010 19:46

Och det var såå mysigt ! Vi gick längs strandpromenaden, och vi var ute i cirka två timmar. Såå skönt att få röra lite på sig och Ellie sov som en stock i vagnen och hon sover fortfarande :)

 Och det var så sjukt skönt att få komma ut på riktigt ..

 Imorse var de så skönt. Jag vaknade runt halv åtta av att lillen ville ha mat, och de fick hon. Sen somnade jag om igen efter ett tag och då tog Eric över och matade henne en gång till efter för jag sov som en stock . Och jag sov till nästan halv ett. Då var de skönt att han kunde ge välling. Var så skönt att sova såå :)


 Sen åkte Eric till försäkringskassan och vi var själva ett tag och hon somnade så då brukar vi lägga ner henne i bilbarnstolen då hon sover så skönt där , och sen började hon plötsligt gråta, så jag tog upp henne och då hade inte blöjan suttit som den skulle så det var kiss och bajs i hela byxan " Mysigt :) Haha


 Men nu tänkte jag faktiskt göra ett inlägg om förlossningsberättelsen så om ni har lite tålamod så ska ni snart få läsa :)

         

Av maria - 10 oktober 2010 20:55

Natten har varit bra, hon vaknade en gång runt halv två, och sen runt halv sex någon gång.. Sen låg vi kvar i sängen alla tre och kollade på film och sov lite till klockan elva!  Sköönt att inte ha någon tid att passa eller något sånt !

 Sen runt halv tre åkte vi till Erics mormor och morfar där även hans mamma var. Så dom fick mysa lite med Ellie och vi fick mat :) Såå gott !!

 Sen åkte vi hem och nu är det snart dags för mat till den lilla fröken ! Blir både tutte och välling :) tror nog att hon gillar att få båda :) hon blir nöjd iallafall och det är huvudsaken ! :)


 Så nu blir de väl mera film och sen blir de väl sängen rätt snart tror jag ! Är rätt trött, blir ju inge sova middag direkt, skulle juh kunna, men de blir aldrig av !


 Måste säga att den fjärde Resident Evil filmen är TOKBRA !!!



 Men nu blire byta blöja sen maat :)

 Puss på eR !

Av maria - 10 oktober 2010 01:49

 Fick iaf sova en liten stund innan det var dags för mat igen ! Så hann väl ligga i sängen i en timme typ. Somnade först i soffan, men Eric väckte mig och vi gick och la oss i sängen. Men jag och Ellie vaknade själva där, och skulle gå ut och ge henne mat och då satt Eric vid datorn, Då hade jag snarkat som fasiken så han kunde inte sova eller tänka på något annat. Haha ! De har jag väl fått av min far ! Men jag brukar inte snarka så högt, men idag var jag väl trött :P Och de var jag, jag var sjukt trött måste jag säga.

 Och Ellie var så trött så de var skitsvårt att få henne till bröstet, tror hon har ont i magen också , stackarn ! Hon bajsar iaf en gång / dag. Men de kommer väl bli mer !


 Nu är Eric och byter blöja och jag har laddat med mera mat, nu ville hon ha mer än hon brukar så har fixat lite mer välling som Eric vill att man ska kalla det.

 Så sen ska jag väl gå å lägga mig igen. Är så sjukt trött .

Ne nu ska här matas.. Puss på er !

Av maria - 9 oktober 2010 13:46

Eric tog kort på mig och Ellie när bi sov igår :) Detta är mys till 110 %

 

Av maria - 9 oktober 2010 12:01

Då har man hunnit köra två maskiner, diskat, plockat undan, matat och klätt på prinsessan och lite annat smått och gott. Skönt måste jag säga. Skulle behövas dammsuga också men ska kolla om Eric kanske kan göra det. Måste snart ner till tvättstugan igen och täntke försöka hinna de innan Ellie vaknar, men de är nog tveksamt.

 Hon är så söt idag med sin lilla rosa klänning. Ska nog försöka ta ett kort sen när hon vaknar ska ni få se :) TOKSÖT !

 Jag börjar vänja mig mer och mer med dehär med mammarollen ! Och de känns riktigt bra. Men de har de gjort sen vi bestämde hur vi skulle göra med matningen , så nu känns det TOPPEN !


 Idag ska vi som sagt ut till Erics pappa, men ka väl försöka hinna äta lite lunch innan, jag blir juh så hungrig skitfort när de väl kommer, så vore skönt att ha ätit. Man vet juh aldrig hur länge man blir där heller  !


 Men nu ska Eric dammsuga så jag får väl ta undan lite skit från golvet !

Men vi hörs senare (:

Av maria - 8 oktober 2010 21:15

 Nu sitter vi här, :) Nerspydda och glada ! Mysigt ^^ det är KÄRLEK !

 Ellie vaknade för ett tag sedan och då blev de mat, både tutte och ersättning ! Hon börjar få grepp om hur hon ska suga på tutten nu och de är sköönt. Då har man inte ågren varje gång hon ska äta. Tror nog att det är tack vare nappflaskan som hon har fått lite bättre nys om det. Plus att jag känner mig bättre också, genom att hon får ersättning också och då vet jag att hon blir mätt oavsett om jag skulle amma eller inte ! Så de känns UNDERBART att kunna göra den lilla prinsessan mätt !

 Men nu är vi trötta, både jag och Eric ! Så vi ska väl snart lägga oss i sängen och sova lite ! :)


 Idag hade vi viktkontroll på BVC igen och hon har gått UPP 100g på två dagar ! Och de är bra, och sköönt ! Då vet man att de är på rätt väg !


 Måste säga att jag vet inte vad som har hänt med mig, pizza, donken och godis- NEJ TACK ! Inge sugen på det alls ! Köpte iofs lite godis idag, men är inte alls lika gott som under graviditeten. Jag har väl förätit de på mig under 9 månader . Haha !

 Så att gå ner i vikt hoppas jag inte kommer bli något problem. Men nu känner jag verkligen att livmodern håller på att dra ihop sig , och de är mindre sköönt. Känns som en riktigt jävla mensvärk . Inte skönt alls ! Och konstig i kistan är jag också, de har jag varit sen förlossningen. inte roligt tycker jag , men Eric tycker de är rätt kul . Bra att man kan underhålla någon :)


 Imorgon tror jag att vi ska åka till Erics far en sväng och säga hej så ska väl Eric mecka lite jeep ! Tror nog han har saknat de , även fast han säger att han blir så trött på "skiten" . Men de är nog för att de inte går som han hade planerat ! ;d


 Men nu ska jag plocka undan lite på bordet , sen blir de sängen !

 PUSS !

  Bild tagen för en vecka sedan på BB !

Av maria - 7 oktober 2010 22:09

  Idag blir pluttan en vecka :) MYSIGT <3


 Idag har vi varit på Torp och fixat med telia. Så allt ska komma igång till den 11:de.  Får väl se om de blir av. Får väl hoppas det.

Men nu är jag sjukt trött så ska vila lite. Är juh mat snart igen;d


Av maria - 6 oktober 2010 22:16

Idag hade vi tid på BVC. Och de gick bra. Men lilla snuttan får inte i sig så mycket mat som hon ska ha. Och jag har kämpat och kämpat så barnmorskan tyckte att jag skulle amma varannan timme, och efter de pumpa och var fjärde timme ge henne tillägg. Men jag har pratat med Eric om dethär och jag känner helt enkelt inte att jag vill lägga ner så mycket mer tid på dethär med amningen. De var strul redan från början med hennes tungband så dom har juh klippt det två gånger. Så nu när hon fick ersättning så åt hon som aldrig förr. Och jag kände mig såå glad över att kunna göra henne mätt!

Så nu kommer jag amma och ge tillägg. Det känns bäst och de kommer nog bli super ! Huvudsaken är juh att hon får i sig allt hon ska ha . Och de kommer hon få också. Så även fast jag inte kommer helamma så kommer man ändå kunna ha den stunden också ! För de vill ja, men eftersom inte altl har funkat så tror jag nog att det blir bäst såhär. Så får se vad dom sägerpå BVC på fredag då vi ska dit då igen. Men de är juh mitt beslut så. Och blir mysigt för Eric också att kunna mata henne :)


 När vi kom hem så var Erics bror och hans kompis här och ville kolla på lilla prinsessan :) Sen lagade vi mat och har  kollat på film !

 Så nu ligger vi här, med Ellie på magen och hon sover som aldrig förr ! Hon är väl mätt nu kan jag tänka mig ! Så nu ska jag också vila lite. Är juh mat snart igen !


    Mina älsklingar <3

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards