maariiasvensson

Alla inlägg under mars 2011

Av maria - 21 mars 2011 12:31

Åh jag och Ellie åkte till bilprovningen imorse, och vet ni vad? Den gick igenom. HALELULJA MOMENT igen ! Så jävla skönt, Och den funkar och går framåt och tomgången är bättre och ja. Eric är bäst! <3

 Nu slipper man missa träningar för att bilen har krånglat ,så jävla skönt !


 Så nu blir det att städa och tvätta. Har även varit en sväng nere på stan och fixat mig en outfit till tävlingen, som är i helgen redan ! WHOOAAA TAGGA TAGGA TAGGA ! :D

 Ska bli så jävla roligt det också ! :D


 Igår var vi på Överby och kollade runt lite hur mkt dee kommer kosta att måla om i vårat vardagsrum, och de blir väl runt en tusenlapp ungefär.

 När vi kommer hem är hyresvärden här och säger åt oss att flytta bilen på baksidan igen, och medans jag pratar med honom så går han iväg. Och då fick jag damp, jag följde efter honom och sa att man går inte när man pratar med folk. De var som att han trodde att om han gick så skulle han slippa en diskussion, men inte här inte !

 Jag kommer inte ge mig förrens han slutar tjata om att vi inte får stå därbakom. Han säger att vi står ivägen och en massa. Och det gör vi inte. Och vi får stå där bakom för honom som hyr garaget. Det är inga problem, men ändå ska han hålla på och bli hatad. Om han bara kunde sig någon gång !


Har köpt lite mönster på tradera nu så jag bara LÄNGTAR  tills jag kan köpa tyg ! Vill sy ,  NU! ;d



Men nu ska jag ge Ellie mat, så uppdaterar jag med senare ! PUSS

Av maria - 20 mars 2011 10:40

Jag och Ellie vakande för en stund sedan, så nu har jag ätit frukost och Ellie sitter och kollar på barnprogram :) Hon tycker det är skitkul ;d

 Eric sover och jag ska väl låta honom  sova en stund till, men  sen ska vi till Överby och kika lite och gå omkring " Ska till Rusta och kolla färg och tapeter och lite sånt  sen ska vi väl ta en promenad när vi kommer hem ! Är ju så fint väder idag också. Dock vet jag inte hur varmt de är än, har inte kollat på termometern, men de ser ruskigt skönt ut !

 Men nu ska jag plocka undan från bordet, och eventuellt diska. Får se avd jag känner mig för !

Uppdaterar senare ! :)

 

Av maria - 19 mars 2011 18:13

Imorse var jag uppe med tuppen klockan 8.00 ! Ellie och Eric fick sova vidare och jag tränade zumba i 40 min ! Efter det blev det frukost-dusch och vid det taget hade mina sötnosar vaknat och dom låg och gosade i sängen !

 Sen klockan tio så gick vi alla tre ner till stan på en morgonpromenad och guud så skönt de var ute ! Var vårjacka och solbrillorna som gällde ! ;)

 Jag letade efter ett par kostymbyxor , men ne, inte hitta jag några såna heller. Men vi kom inte hem förrens 12.40, så vi var ute nästan 3 timmar ! Sen blev det lunch härhemma och Eric åkte till garaget och skulle fixa audin , och som det låter så är den färdig och redo för en ny besikning. Hallelulja moment !


Så medans Eric varit i garaget har jag tagit tag i min symaskin, satt nämligen och glodde lite på tradera igår och då såg jag att dom har ju faktiskt en massa mönster där  och jag blev såå sugen på att sy. Så jag tog fram symaskinen idag och  l'ste i "handboken" och lärde mig hur jag skulle göra allt och har t.o.m fixat till min sommarklänning och fållat en annan klänning idag och jag vill sy mera ! Haha.


 Så tänkte köpa hem lite tyg och olika trådar och grejjer sen ska jag öppna

"Marias ASHÄFTIGA kläder" Det tycker jag låter som en bra idé ! :)



 Nu kommer snart Eric hem och jag håller på med maten, ikväll blir det tacos ! Orkar inte göra iordning något annat.  

Av maria - 18 mars 2011 14:10

Håller på med en matlista nu för veckan tills vi får pengar igen. Inte de roligaste man kan göra kan jag säga.

 Har iallafall städat klart nu så väntar bara på Eric så vi kan åka och handla.

 Ellie ligger och vilar oc jag kollar på Hells Kitchen !  Men men,

ska lägga in lite bilder sen täntke jag ! :)

 Någon som har tips på vad man kan äta ikväll kanske? För jag har ingen aning :/

Av maria - 18 mars 2011 12:05

Fredag! Äntligen ! Även fast jag kommer vara själv med Ellie mycekt av helgen så är det iallafall äntligen helg ! ;) Eric måste vara i garaget och fixa bilen. Som tur är fick vi sent igår kväll låna en bil av Erics kompis Ante ! Vi kommer få låna den i en vecka ! Tack gude gud så  snällt utav honom. Utan bil kommer jag ju inte till träningen och Eric kanske inte kommer till jobbet. Men nu är de löst , för en vecka iallafall.

 Sen när vi ska till Köping nästa helg så kanske jag lånar med pappas GTI hem så vi har en bil tills Audin blir färdig och besiktigad ! Så de är skönt de iallafall ! ^^,


 Idag har jag inte gjort så mycket än, håller på och småstädar. Sen ska vi göra en matlista pch åka och handla mat. Då våran frys är totalt tom ! Förutom att det finns lite glass, ;P


Ellie har blivit väldigt mammaig på sistone och vill absolut inte bli lämnad ensam i babygymmet. Vet inte varför , men hon vill knappt ligga i det längre heller utan vill bli bärd och vara med överallt !


 Nu har jag Burlesque på i bakgrunden till städningen. Jag tycker den filmen är väldigt bra faktiskt. Och tänkt att Christina Agulera är så liten och nätt, men en röst som... jag vet inte vad. Helt otroligt. Den som ändå kunde sjunga som henne ;)

Av maria - 17 mars 2011 21:32

Åh godis, jag vill ha godis godis godis godis godis godis och ett glas kolsyrat päronvatten ! Ohhh ge mig !

 

Av maria - 17 mars 2011 19:43

Jag är inget fan av våran Audi nu . Den har gått sönder igen, PISSKIT. Var meningen att jag skulle träna , men icke sa nicke. Jag som hade gjort ett litet schema typ till vad som skulle göras ^^


 MEN NEJ , JÄVLA SKITFITTHELVETESBIL! HEJDÅ

ohh

Av maria - 17 mars 2011 14:05

 

379kr från nelly.se

   

379 riksdaler på nelly.se Åhh give some love !

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards