maariiasvensson

Alla inlägg under mars 2011

Av maria - 14 mars 2011 20:16

Blir sen middag idag, men de gör inte så mkt.

Idag har de både blivit trning och storstädning. Har nästan gått igenom alla skåp vi har och vi har gått igenom allt , som ska slängas och de som ska upp på vinden mm.

Vi har även fått upp de nya köksbordet, men vet inte riktigt vad jag tycker. Visst det är fräshare och större , men just nu så har jag ingen åsikt. Ser konstigt ut med våra gamla stolar och jaa, vet itne riktigt om de passsar,, men man vänjer sig väl om inte annat.

Nu håller vi på med maten och de ska bli sååå gott då jag är jättehungrig !


Min crosstrainer har typ gått snder också, den låter och tar i någonstans som utehelvete. Jävla skit. I need my crosstrainer !

Av maria - 14 mars 2011 14:36

Blev inge blogg igår. Jag var så trött :/  Eric och hans bror höll igång ett tag och jag kunde inte sova. Men tillsist så somnade jag som en stock. Hade varit trött hela dagen efter att vi kom hem så de var skönt att äntligen kunna sova ! Även fast det tog sin tid ;P

 Efter att vi gått upp och plockat undan och lite sånt kom Erics mamma och vi alla åkte hem till Erics mormor och morfar. Där fick vi god mat och vi var där i bra många timmar. Sen  när vi kom hem igen var både Eric och jag helt slut så det blev en tidig kväll igår. Eric mådde inge bra heller. Han hade ont i nacken och mådde allmänt dåligt och kände sig sjuk . Men idag var det bättre. Han fick t.o.m sov morgon då han skulle till läkaren  kl 08.00 . Men jag var helt slut idag också så vi låg kvar i sängen till klockan elva. Sen kom Terez upp och vi snackade lite skit och efter det blev de frukost och träning i en timme. Så nu sitter jag svettig och go och måste varva ner lite då jag bllir het röd i ansiktiet fter att jag tränat :P haha !

 Så ska jag börja städa och fixa till lite.

Vi har ju bestämt att vi ska måla om i lägenheten. I vårat sovrum och i vardagsrummet. Får se när de blir av. Blir väl att försöka köpa färg så fort som möjligt och spackel så man bara kan börja med att måla sen när vi köpt färgen ! Blir kanske att tapetsera en fondvägg också.  Men vi får se :) Är ju Ullared nästa månad och Dm och en Köpingstur då vi ska på kryssning och den 17 april ska jag till Sthlm med laget. Måste kolla så de inte är något annat då men de hoppas jag inte att det är ! Så måste spara pengar och lite sånt , men de ordnar sig ! :)


Har förresten en fnne på vardera kind, nivet såna här inåtbucklade. Passar bra nu när det snart är påsk för ser ut som en riktig påskkärring ;)  haha.


Men nu är det dags att börja emd städningen så man blir klar någon gång ! Skönt att vi tvättade i helgen iallafall så de är gjort :)


 Men vi hörs senare :) PUSS

 

Av maria - 12 mars 2011 22:27

Uppvisningen idag gick jättebra ! Finns lite smått som ska fixas inför DM men i de stora hela så är dom SÅÅÅ REDO ! :D Ska bli såå roligt.

 Eric och Ellie var med hela träningen och det gick så bra de med. Eric var väl ine jätteroad men de gick iallafall ;d

 Fick reda på att jag måste ha kavaj och grejjer på DM, stiligt ska det vara. Har tyvärr inget av de, förutom en tygkavaj men vi får väl se vad som kan ordnas fram. Annars så kan jag gärna shoppa , :P hehe. Tittade på Hm hemsida och Ginatricot´s och dom hade rätt snygga såå ;) Men vi får se hur det blir. Lättast hade ju varit om man kunde låna av någon.


Ikväll har de blivit melodifestivalen med godis och  cola för min del och godis och öl för Erics och Johns del.


Ellie har sovit sedan klockan tio, då jag l henne i vaggan efter att hon fått mat så nu sover hon förhoppningsvis resten av kvällen ! :)


Här har ni lite bilder på vad skulle vilja ha på mig på DM, men vet inte hur stirkt de är . Men detta skulle jag gärna kunna köpa och även använda sen också :

  Kavaj ginatircot 499,kr

  Byxor 399kr. Hur snyggt skulle inte detta vara ?

Av maria - 12 mars 2011 09:58

Eric var som sagt i garaget igår kväll och fixade avgasasystemet. Han kom hem runt 12 ungefär. Då hade jag somnat i soffan, och Ellie låg i sin vagga. Sen lyckades både Eric och jag somna i soffan , så jag vaknade till runt 6 imorse, så gick vi och la oss i sängen . Men inte kort efter att vi lagt oss så vaknade Ellie och ville ha mat.


 Nu är Eric iväg pch skjussar sin far och jag har precis ätit frukost. Så ska väl hoppa in in i duschen nu, orkar inte träna idag så får göra det imorgon istället.


Är ju uppvisning idag med cheeren, tagga tagga tagga tjejjer och killar ! :D WHIOO

:)

Av maria - 11 mars 2011 14:43

Nu har man hunnit med att städa, träna som en tok, ätit lunch  busat med Ellie . Ja en massa grejjer, och snart kommer Eric hem så ska han åka vidare till tadläkaren. Hatar dom där tandläkarbesöken, dom blir jämnt så ruksigt dyra. Borde ara gratis hela livet tycker man !

Nu ska jag busa lite mer med min underbara dotter och sen ta hand lite om mig själv och måla naglarna och lite sånt. Vet inte riktigt vad vi ska äta ikväll heller så har ni några förslag så kom gärna med dom :)


 

Av maria - 11 mars 2011 10:36

Redan fredag ? Jovisst är det de ^^ Idag ska Eric köpa ett nytt avgasarör och sen ska han till tandläkaren, efter det så ska vi köpa lite mat och lite sånt för resten av månaden och blöjor och välling :)


Idag vaknade jag 06.15 och var pigg, haha men som tur var så kunde jag somna om igen . Så klockan tio gick vi upp, och nu har vi ätit frukost och lite sånt så nu är det dags för träning igen :) Kör hårt här vettni ;)


Träningen igår gick jättebra. Kommer bli suveränt :D Uppvisning imorgon kl 14 i Vänersborg :) Ska bli jätteroligt. Eric och Ellie ska också med, Får han se lite vad det handlar om :)



Men nu ska jag byta om till träningskläder :) Hörs senare , puss

Av maria - 10 mars 2011 16:33

Nu håller jag på med maten och kollar på projcet runway. Idag blire krovstroganoff och ris. Ska bli såå gott. Är superhungrig !

Ellie ligger på sin filt och pratar, hon fick till ett nytt ljud igår så hon är helt fashinerad av sig själv. Hihi, min sötnos !

 Hon bara älskar sina smakprotioner. Potatis är supergott vettni ;) Hehe, hon vill bara ha mer och mer och mer. Kommer bli ett riktigt matvrak de där ;P


Men nu ska jag kolla till maten . PUSS

Av maria - 10 mars 2011 14:23

Om ni vill se något underbart, något så fint så man smälter inombords?

Kolla här:

 

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards