maariiasvensson

Alla inlägg den 7 januari 2011

Av maria - 7 januari 2011 20:09

Nu är vi hemma från Torp igen, har varit hemma i cirka 30minuter ! Köpte en t-shirt till Eric, sen två till bordsunderlägg ! Och mat till kvällen då, som vi håller på med nu ! Blev lite sent men sånt som händer !

 Imorgon är det ingen bra dag ! Katterna ska avlivas, fick spel idag när den svarta katten satt sig och pissa i Ellies bilbarnstol ! Vi har försökt och försökt att få dom att inte pissa någonstans , men inget har hjälpt ! Inte roligt längre. Allt jag ville ha var en normal katt, istället blev det två cpkatter som inte fattar vart dom ska pissa, VARJE GÅNG ! Visst nu har dom börjat gå på lådan, ibland ,men fortfarande måste vi ha dörren till vårat rum stängt för annars pissar dom i sängen, antingen våran eller i Ellies vagga ! Dom har pissat på mattan vi hade i hallen förut, under köksbordet, mattan direkt innanför dörren ! Dom har bajsat brevid kylskåpet så nu får det FAN vara nog ! Vi har stått ut länge och jag har velat att man ska ha kunnat fixa så att dom gör de dom ska DÄR man ska ! Men inget har funkat så nu får de fan vara ! Man orkar inte tillslut . Det tar så mkt extra tid att hålla reda på dom ! Är som att man har tre barn ! Och katter ska inte vara såna !


 Vi har då funderat , ett bra tag faktiskt, på att skaffa en hund ! Ringde och kollade lite idag om en pitbull/amstaff som vi har fastnat för . Men det är ju inte bara att skaffa en hund, de vet vi också ! Så man får ju kolla lite mera innan, är ju ändå ett stort ansvar  . Är ju som att skaffa barn ! Dom behöver lika mycket uppmärksamhet som bebisar behöver ! Men de är ju så bra att Ellie är så lugn som hon är också annars hade vi ju inte ens tänkt tanken ! Skulle passa bra nu också när jag är hemma hela dagarna och lite extra promenader på dagarna gör ju ABSOLUT ingenting ! ;)


 Men nu ska jag kolla till maten och hacka lite sallad ! Men ha en superduperbra fredag mina vänner, för vi ska mysa till tusen här hemma ! Det blev ju ingen bio och middag idag förresten! Filmen vi ville se har inte kommit ut än i varken Uddevalla eller Vänersborg , så då skulle vi varit tvnga att åka till Göteborg men där fanns det bara ströplatser kvar så de blev ju inge bra det heller ! Men de får bli nästa helg istället :)


Av maria - 7 januari 2011 16:18

Idag kom vi ju faktiskt upp i skaplig tid, då blev det frulle, träna, dusch, fix och sen ner på stan med grannen. Sen kom vi hem, fixade lite, har ätit och nu ska vi åka till  Torp hela familjen och glutta lite ! Så hinner inte bli ngt långt inlägg de här heller , uppdaterar senare ! PUSS

Av maria - 7 januari 2011 09:36

Gårdagen var ingen rolig dag. Jag var på ett riktigt dåligt humör så de var inte klokt ! Va absolut absolut absolut INTE  på humör alls ! Men idag är det bättre. Ska snart äta frulle sen träna lite :)

 Sen blire väl duschen, fix och sen ner med Alexandra till stan.

 När Eric kommer hem blir det väl en sväng till torp, Men vi får se hur de blir . Men nu ska jag börja med allt ;)

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards