maariiasvensson

Alla inlägg under december 2010

Av maria - 14 december 2010 14:32

 Min lilla tjej var så duktig inatt, hon sov mellan 23-09 imorse, men hon vaknade till runt 06.15 men då la jag henne i min säng så somnade hon om direkt igen ! :) dåå duktig hon är !  Så nu är vi båda utvilade och ska snart gå ut på en promenad längs strandpromenaden och sen ner till ica och köpa clemenitiner och lite annat, får inte glömma bort att köpa batterier !

 Har tränat zumba och gjort alla andra övningar också , helt sjukt vad jag har blivit duktig ! Får vi se när det börjar ge resultat då! Har även börjat äta bättre, men frukost, lunch, mellanmål och middag ! :) Så nu händer de grejjer folket, babymagen måste bort. Den kommer ju inte förvsinna av sig självt , även fast man hade önskat att det var så lätt ;)


Senare idag ska vi åka på fika hos Erics moster , blir väl när han kommer hem från jobbet. Han ska även åka och kolla om mina skor har kommit in så ska han lägga undan dom , så får han köpa dom efter jobbet på torsdag om han har fått in sina pengar då, vilket dom sa att han skulle få. Men man vet aldrig med försäkringskassan !


 Men nu ska jag klä på Ellie och fixa tvätten så drar vi ut en sväng, ska lägga ner ipoden i jackan också så kan man gåoch nynna lite på vägen !

Ha en bra dag :) PUss

 

Av maria - 13 december 2010 21:42

 Är ju lucia idag ! De sa hon fotvårdspecialisten som jag var hos tidigare idag ! haha, det hade jag ingen aning om !


 Det blev ingen promenad i det fina vädret idag , men måste hinna ut imorgon efter att jag tränat hemma, eller om man ska gå ut först så att det blir av ;)

Får väl se hur vädret blir imorgon först och främst !  

 Blev ju en massa annat att göra idag , som att städa färdigt och köra med dammsugaren i köket och på toan igen då det var kattmat på hela golvet, fattar inte varför dom inte bara äter som vanliga katter ;P hahaha, men nej nej.

Har haft våran sovrumsdörr öppen idag och inte har dom kissat någonstans, ! Dom kanske börjar lära sig ! Men på natten får den vara stängd då jag inte vill att Hilma ska hoppa ner i vaggan till Ellie,


Har både ätit lunch, mellanmål och middag ! Duktiga jag, för nu jävlar ska de blir fart på det här med träningen, vill verkligen , och jag ska! Men blir ju lättare sen när jag börjar gymma också ! :)


 Nu kollar jag på Hollywoodfruar och Ellie somnade efter vällingen så nu sover hon igen ! Hon är väl trött efter att gått upp rätt tidigt ;d


Men nu börjar det igen ! Hööörs ^^

 

Av maria - 13 december 2010 12:38

Faen vad roligt det är ! Och jävlar vad svettig man blir.  Asså , svetten rann, bokstavligen ! Sköönt , porrigt ;P hahaha ! Men såå rooliiiigt ! Och lite situps, armhävningar , rygglyft mm efter det  ! Så duktig man kan vara ;)

 Och nu ska jag göra lite mat , kassler och makaroner, och sen duscha sen gå ut på promenix ! :D Bra dag idag , gott humör är alltid bra :)

Av maria - 13 december 2010 10:15

Ellie var ju på sitt första läkarbesök i torsdags ! Dom var bra med Ellie men jag gillade dom INTE ! Dom frågade lite varför hon var röd i ljumskarna , och då berättade jag att hon blir de ibland efter att hon har legat i vagnen , och att hon inte var de när vi gick hemifrån, då sa läkaren att jag skulle ta det lugnt , att dom inte anklagade mig för någonting och hånskrattade ! Och sådär höll de på hela läkarbesöket, såfort dom sa någonting och jag svarade så sa dom så , som att jag försvarade mig själv, men de gjorde jag ju inte. Dom frågade jag svarade ! Nee, dom gillade jag inte !

 Och såklart att jag skulle få samma läkare idag ! NEEEJ ! Men han sa att jag inte hade nageltrång men att han såg att jag hade haft de.

 Han sa att jag klippt nageln fel , och jag sa att jag inte kunde klippa den nu för att den aldrig väte uppåt utan innåt sitället, så höll han på sen , ne det är klart att en växer, joo sa jag , men den växer innåt inte uppåt, så höll han på sådär ett tag ! Kunde inte säga till han tydligare heller. Jävla PUCKO!!!


 Då tog han in en fotvårdsspecialist som också kollade , och då fick jag gå in till henne istället. Och guud vad ont det gjorde. Hon tog bort lite lös hud och vred upp nageln och la in ett tunt tunt nät typ., som ska sitta där nu så nageln kan växa uppåt istället för innåt !


 Men nu är det klart iallafall :) Och var en som frågade om Ellie var en tjej eller kille, en tjej såklart sa jag ! och de borde hon ha sett själv, en rosa lurvig overall , rosa mössa ! Haha, vad är det med folket? Man börjar ju undra ;p


Idag gick jag upp kvart över sex, men ville inte väcka Ellie, så låg kvar i sängen ett bra tag, sen vaknade hon runt kvart i sju och ville ha mat, sen somnade både hon och jag om igen till tio i åtta, och då skulle  vi ju vara hos läkaren kvart i nio ! Men de gick bra, hon var vaken ett bra tag innan hon somnade igen , emn hon satt så tyst i bilbarnstolen så man märkte att hon var trött :P


 Men nu ska jag byta om till träningskläder så ska jag dansa ZUMBA! :D Yeeey :)


Hörs senare ! Puss

Av maria - 12 december 2010 21:54

Idag fick vi båda sova läänge ! Ellie vaknade runt åtta imorse, och då gav jag henne mat, sen somnade iv båda om och sov till elva ! Då gick vi upp medans Eric fortfarande sov . Då hoppade jag i duschen, klädder på Ellie, gav henne mat , åt frukost. Och tio i ett vaknade Eric ;) men bra att han fick en sovdag också ! Inte bara jag som ska ha , är ändå han som går upp tidigtast varje morgon ! Och då åt han frukost, sen började vi städa och byta hyllor i Ellies rum och satt upp en hylla i köket och Eric joxade med alla sladdar och gjorde så de såg bättre ut . och jag flyttade på soffan och dammsög och överallt ! Är bara vårat rum kvar nu och det tar jag imorgon :)


 Imorgon ska jag förövrigt sätta klockan på 6. Då ska jag in i duschen och fixa mig sen äta frukost, får väl se om Ellie vaknar samtidigt eller inte. För kvart i nio sen på morgonen ska jag till doktorn, oh som tur är kan jag ta bilen dit . Dom ska ju kolla på mitt nageltrång och förhoppningsvis ta bort de ch då är de nog bra om jag har bilen hem sen ! :) Får väl se hur de går, bloggar såklart när jag är färdig.


Och jag kom på häromdagen att jag glömde lägga ut bilder på de som vi shoppade förra helgen. Och de ska jag lägga ut bilder på såfort jag har köpt batterier, som förhoppningsvis blir imorgon om jag kommer ihåg ! 


Inte hittade vi Erics internetdosa när vi städade heller, vi har säkert råkat slängt den elle nå. Eller vi, jag menar jag !


 Och nu är de bestämt iallafall. De blir utgång på juldagen, mamma kommer vara barnvakt och jag och Eric ska ut och roa oss i Köping med folket :) Mysiiigt !

Och Roliiiigt såklart ! :D


Men nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen, (vilket jag iofs redan gör) så ska jag väl kolla om Eric också vill komma och lägga sig och mysa lite ! :D


 När vi får pengar sen så ska vi köpa en mindre mickro, våran är såå stor och klumpig och vi måste ha all utrymme som vi kan  få i köket. Så om någon har tips på en liten mickro till ett bra pris, Let me know ! :)


Go´natt !

Hittade denna bilden på Ellie också, där är hon 5 dagar gammal. Så liteen hon var, är så man redan nästan glömt hur lite hon var från början ! PUSS

   

Av maria - 12 december 2010 21:35

  Åhh heej snygging, vill du bli min vän ? Och hänga i min garderob snyggt och prydligt till våren?!

Av maria - 11 december 2010 22:57

Myslördag är alltid sköönt ! Tacos och "Ensam hemma 2" och igår kollade vi på "Ensam hemma" Nu sitter jag och tittar på ensam hemma 2 då Eric har somnat i soffan. Imorse tog han Ellie så jag fick sova, så är väl min tur imorgon ! men de gör absolut ingenting ,jag fick min sömn imorse :)

 Så dagen idag har varit lugn och skön ! Och igår kväll tog vi en promenad till stan och tillbaka, köpte två cider, så blev en igår och en idag ! Gott till maten måste jag säga :)


 Eric har inte fått några pengar från försäkringskassan än , så vi får väl se när han får de. Men han skulle ringa dit igen på måndag men dom sa att han förhoppningsvis skulle fått fom igår, Men de hade han såklart inte,. Försäkringskassan är inte att lita på måste  jag säga, jämnt nå strul !  Och på de så har vi tappat bort Erics internetdosa också. Mindre bra :/


 Men men, imorgon är det städsöndag så då ska vi städa i alla vråer som finns. Måste göra det också! Plus att katterna är ju värre än oss på att röjja fram ibland.


Men nu ska jag ta ett glas loka och kolla färdigt på de. Loka päron är ju alldeles för gott !

Sov gott pluttisar ;)


Mste säga att Ellie har börjat dregla en hel del :) Vårat lilla dregelfjun ;) Såå söööt !

Av maria - 10 december 2010 13:31

Jag har nu tränat zumba hemma i en timme ;d och kan säga att svetten rinner överallt ! Fyfan vad roligt de var, tar lite tid att komma in i allt, men nu kommer de bli AWSOME, får väl införskaffa mig vikter sen som jag kan ha samtidigt !  Vi får väl se om detta är bra träning eller inte, men just nu så känns de som de kan jag säga, under själva passet så brände de i mina vader och axlar ;d Resten av kroppen blev jag bara helt slut i , haha men sen får man ju se de som att jag inte har tränat påväldigt länge heller. Men Faen vad roligt de va folket, detta rekomenderas starkt !

 De bästa var att Ellie tyckte de va roligt att titta på också , så hon sa inte ljud under hela passet . Detta finns att tanka hem på piratebay.se


Idag ska jag på julbord, blev bjuden av mitt gamla jobb, Ska bli roligt faktiskt :) Så ska dit klockan 18 , vi ska äta i vargön någonstans,får väl kolla på eniro vart det ligger. Så Eric får vara med Ellie i några timmar själv :) Mys för dom !

I helgen ska vi julbaka tror jag, De är alltid roligt , blir väl lite promenader och sånt också , är skönt att gå ut när de är fint väde och inte snöar, precis som de är nu :)


Men nu ska jag snart in i duchen :)


Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards