maariiasvensson

Alla inlägg under december 2010

Av maria - 9 december 2010 12:02

Idag ville Ellie ha mat runt kvart över sex, men de berodde nog på att on spydde upp en del av de hon fick sist igår , så de var bara att byta blöja och ge henne mat och sen somnade vi båda om och sov till klockan nio då min telefon ringer, men ringer klockan nio på morgonen, men de va från ... som ville prata om ... så då svarade jag ju på deras frågor, men kommer knappt ihåg vad jag svara då jag va nyvaken ! haha ^^

 men får väl hoppas att dom var nöjda med mina svar !  :)


 Nu har jag precis duschat och ska snart klä på mig och fixa mig. Ska ju ner på stan sen , så vi får hoppats att dom har hunnit ploga trottoaren, men hade gärna velat haft bilen idag då jag har ett sånt förbaskat nageltrång så de gör sjukt ont när jag går. Hasr inte hunnit köpa några riktiga vinterskor än heller men de gör jag till helgen hoppas jag !

 Ellie ska på läkarbesök idag klockan tre, blir spännande tycker jag :) Efter det ska vi träffa Linda :)


Nu ska jag ringa till Dagson och boka tid för att fixa mitt nageltrång, , år väl hoppas att jag får en tid snart !


Skriver sen när jag kommer hem :)

  Så liten hon var där, våran lilla tös <3

Av maria - 8 december 2010 13:21

Idag är det onsdag, och jag som trodde att det var onsdag igår ?! Haha , Men de var juh totalt fel.  Igår kväll så var det ju final i bartenderskolan ;d De var ju så bra tyckte jag ! Diego var klockren, och Vanita var bara katastrofal ! ;d Haha , men nu får jag väl hitta något annat program som är roligt ;)


 Idag vaknade jag kvart i åtta, då ville Ellie ha mat . Då hade hon sovit i nio timmar och jag åtta. Hon är så duktig på att sova på nätterna våran lilla tjej, och då är hon ju inte vaken hela dagarna heller utan hon sover på dagarna också , men oftast inte så länge, men om man vill göra något är det bara att sätta henne i babysittern som vi fick av Michans mamma Catta , så sitter hon där och gungar :) SKönt :)


 Fick nå ryck idag att stryka mina linnen och t-shirts, fråga mig inte varför, men de var så rörigt i lådan så blev tokig ! ;d Och nu håller jag på å tvättar igen, inte för att vi hade sådär jättesuper mycket tvätt som det brukar vara , utan för att tvättkorgen är full för att jag bytte sängkläder i våran säng i förrgår :P Så går inte ner nå mera , :)


Men nu luktar det bajs här coh det är ju inte så konstigt då hon tog i för kung och fosterland i några minuter, hon är så söt när hon sitter där och tar i ;) Haha, hon har int bajsat på två dagar heller så lär vara rätt mycket antar jag . Men hon har itne haft magknip eller något heller så då är ju allt som det ska :)


 Hörs senare ;) PUSS

 

Av maria - 7 december 2010 16:25

Idag har varit en lång dag och än är den inte över !  Hos barnmorskan gick det bra, hon var helt chokad över hur min förlossning gick till ! Att det absolut itne alls är många som det går så snabbt för under en förlossning, och precis som Ulrika som var min barnmorska under förlossningen sa hon att jag var som gjord för att föda barn! Haha , vet inte riktigt hur man ska ta de ;P  Men men, allt gick bra iallafall och de är skönt de (:

 Efter det åkte jag och Ellie till Jysk och handlade lite sen tillbaka till Uddevalla där jag mötte upp Linda och tog en fika  :D Sen hämtade jag ut ett paket på Tempo och sen åkte jag hem ! Sköönt att äntligen komma hem. Men inte var jag färdig där, utan jag  började fixa med ern tavla som vi ska ha i Ellies rum och pysslade lite med den , Får väl se om de kan torka någon gång så man kan sätta upp den snart :) 

 Men nu sak jag ta och plocka undan efter mig och börja med maten snart, är hungrig juh ! PUSS

Av maria - 7 december 2010 08:46

Åh vad jag somnade skönt igår, Eric kliade mig på ryggen och i håret och det var så jävla sköönt så jag somnade som en gris efter ! Och det blev inte klockan 02 som det blev igår utan runt tolv ! Det va såå sköönt och så sov jag till kvart i åtta då Ellie ville ha mat då ! Hon sover mer eller mindre åtta timmar , AWSOME !

 Ne men det är faktiskt skönt måste jag säga, sen vill hon ha mat sen kan hon somna om igen ibland  !


 När jag gett Ellie mat nu imorse så efter gick jag ut och skottade uppfarten då Eric hade skickat ett mess och sagt att det hade snöat inatt, så jag gav mig ut i det uppfrisknade vädret ! Haha , men nu är jag tog pigg iallafall !

Trodde att det var jättekallt ute så jag tog goose jackan, men faen vad varmt det blev ! ;d och vad törstig man blev, för er som inte vet så är våran uppfart rätt lång och bilen står längst in ! Haha, not funny at all, men som tur var så var de inte tösnö ! :P


 Men som sagt så ska vi vara i Vänersborg klockan elva hos min gamla barnmorska så jag ska väl in i duschen nu så man blir färdig någon gång, ska hämta upp ett paket på tempo också !

Hörs sen gott folk ,

 Kraam

 

Av maria - 6 december 2010 17:54

Usch vad jag är trött på måndagar ! Vill inte gå upp ur sängen alls ! Vill bara ligga och mysa med Ellie , men de kan man ju inte göra hela dagen. Tänk att ligga i sängen en hel dag, ! Nee, inte min grejj , blir så rastlös ! 

 Idag vaknade Ellie klockan 08.00 då hon somnade runt halv tolv, hon är så duktig på att sova våran lilla sockerbit. Men själv så somnade jag inte förrens 01.30-02.00 Förstår inte varför jag inte kan somna som normala människor. Och då hade vi ju gått upp runt 07.30 på söndagen och hållt igång hela dagen så jag borde ju ha varit trött.

 Men blir ju trött runt 19, men då kan man ju inte lägga sig heller ;d


Idag hade jag tänkt att gå ner på stan och göra lite ärenden, men hade ju inte vagnen hemma då Eric hade den i bilen och han försov sig imorse till tio i sju ! Han börjar sju! Så blev att vara hemma, men då har jag dammat och dammsugit istället. Vi möblerade om vårat sovrum igår, så vi ska väl se några dagar vad vi tycker, men känns lite mysigare nu , saknas bara ltie stora blmmar och en klädhängare på min sida :)

 Kommer bli jättemysigt när vi är klara.


 Ellie bajsade så mycket idag så det var helt sjukt ! Haha, har nog aldrig sett så mycket bajs från någon sån liten människa. 

 Är så mysigt nu när hon börjar hänga med med blicken och när hon försöker prata, deras OUHHh, AAHH, GGRGOL, är så gulligt. Man smälter juh ihop, och är så söt så man vill äta upp henne. Vårat lilla mirakel <3


 Nu sitter hon och gungar i babysittern framför tv:n :) Är bra underhållning för henne så man hinner slänga in ett inlägg här också !


 Imorgon ska vi på återbesök till min barnmorska som jag hade i Vänersborg, ska bli roligt att träffa henne igen och visa upp våran lilla dotter :) Sen ska jag åka till Jysk på Överby och fxa lite sen tillbaka till Uddevalla och gå lite på stan och hämta ut paket och lite sånt :)


Men nu ringde Michan så nu ska jag prata henne :) PUSSS  PÅ ER

 

Av maria - 5 december 2010 21:24

Idag blev de att gå upp halv åtta och in i duschen ! Sen blev de fiix och sen åkte vi på dop ! var Erics kusinsbarn som skulle döpas, Aurora !

 Blev ännu mer säker på att vi inte ska ha dop, de är inte riktigt våran grejj , var så mycket gud och psalmer och grejjer ! Nee, de blir NAMNKALAS istället, de lät väl mycket roligare ? Eller vad tycker ni  ? Vad tycker ni om dop ?


 Men men, efter själva dopet så blev det fika och jag fick träffa alla släktingar på Erics pappas sida, så nu har jag träffat nästan alla tror jag . Men är svårt att komma ihåg alla namnen när det kommer så många nya på en gång ;)


 När vi kom hem så blev det tacos och så har Eric försökt operera min tå , men de gjorde så inåthelvete ont så de blire inte nå mer. Måste ringa till vårdcentralen imorgon så får dom boka in en tud så jag kan operera !


 Emil åkte iallafall hem lite kort efter att vi hade ätit så då fixade jag till Erics frilla lite :) 

Sen har ju den nya säsongen av BONES börjat. ÅÅÅHHH vad jag älskar Bones , är helt sjukt ! LOVE LOVE LOVE ! Bästa programmet EVER !

Ne nu kanske jag blev lite överdriven men så äre !

Nu kolla vi på Evan den allsmäktige och jag ska kolla lite på google hur de här med att räkna points funkar, Ska ju börja träna och fixa till lite med kroppen efetr nyår så varför inte bli riktigt duktig,

Gick upp så mycket under graviditeten, men de får jag ju skylla mig själv, jag åt ju som jag ville också , men har aldrig haft problem med vikten har kunnat äta vad jag ville , men då tränade jag ju också samtidigt. Och jag måste i mina gamla byxor. Så seeen jäävlar. Men nu ska jag kolla lite på google, och på filmen som går på trean !

Puss på er hjärtgull <3

Av maria - 4 december 2010 23:08

Idag har vi fått sova ! Sov till halv tolv sen var de bara att stiga upp och äta frukost och fixa sig infören dag på Överby ! För där skulle det shoppas ! Och oj vad det shoppades ! :) Handlade lite julklappar och kläder för mina presentkort !

 Efter att vi varit där i några timmar åkte vi till Emil och hälsade på, fick med honom och sen åkte vi till Erics mamma och hämtade våran saknade bebis ! Sen åkte vi hem. Men inte var vi klara för dagen för de inte :P

 Hade ju tvättid idag så var tvungen att fortsätta tvätta, laga mat ! Fick som tur var hjälp med maten, hinner ju inte göra allting ! ^^

 Även fast man önskar att man hade åtta armar ibland !

 Men nu hinner jag inte mer av det här, plikten kallar, måste ner till tvättsugan !

Även fast det inte lockar !

 Puss på er och go´natt !

 

Av maria - 3 december 2010 18:49

Idag har vi varit ute på Torp och kollat ett par nya vintersko till mig , men ska åka till Överby imorgon och kolla !

 Ikväll är Erics mamma barnvakt, så vi får en kväll att mysa och imorgon kommer vi få sova ! Får sova nästan hela nätterna ändå , men blir skönt att få sova tills man vaknar av sig självt.

 Så nu håller jag och Eric på med maten, blir bakpotatis och kött m sallad ! Hur gott som helst, ska göra rörorna till potatisen nu så ska vi ta in potatisen i ugnen :) Faen vad gott det kommer bli . Sen blir det popcorn !


 Vi ska väl köpa dom sista julklapparna imorgon så är det klart :) sköönt !


 Blir inte så mycket bloggande längre tyvärr, men imorgon så ska ni få se vad jag inhandlar ! :D


 Ha en trevlig fredag gott folk ! :D PUSS

 

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards