maariiasvensson

Alla inlägg under februari 2011

Av maria - 14 februari 2011 18:10

        Fick tyvärr  inte in fler bilder sen i lördags. Men här får ni ett litet Hum iallafall hur våran myslördag var :)



Och ETT BAUTAGRATTIS till min farmor som gyller år idag <3

 



Av maria - 13 februari 2011 18:18

Helgen har varit kanon !

I fredags blev det utgång , en helt random ! Haha , jag satt hemma med Ellie, drack lite vin medans Eric var hos en kompis. Sen kom Terez upp och satt här och sen blev de att jag ringde Eric och frågade om han kunde komma hem så jag kunde gå ut med dom på krogen, vilket han gjrode :) Så kvällen var jättetrevlig. Skönt att komma ut och träffa lite folk :d


 I lördags blev de att ligga i sängen fram till 16?! Haha, men sov inte hela tiden , utan jag vaknade vid 9 på morgonen och sen somnade jag om vid halv två igen och sov till halv fyra, sen blev det att gå upp ! Blev tacos till middag och de satt super. Fick även besök av Natta och Terez som kom upp en sväng :)


Idag har vi varit ute och kört på isen, jag körde inte , men hade faktiskt varit kul att gjort de om de inte avr så mkt folk ute på banan :P Men de var roligt att åka med, Eric kan han ;)

 Nu har jag fått låna duschen nere hos Terez då vi har sådåligt med varmvatten häruppe, och guuud vad skönt de var med en riktig varm dusch :)

 Så nu håller vi på med maten , är riktigt hungrig och min mage skriker efter mat !


Så de har tyvärr inte blivit så mkt uppdateringar under helgen men nu har ni fått en snabbtitt på hur min helg varit. Hur har eran varit ? :)

Av maria - 11 februari 2011 16:11

Inte alls på humör att göra något idag ! Eller joo jag vill gå ut , ut och träffa en massa folk och skaka rumpa ! Men inte idag inte, Blir att vara hemma och mysa med Ellie med en påse godis . Me ndå måste jag pallra mig ner till affären först och köpa den där påsen, vilket inte känns speciellt inbjudande just nu  !


 Tack gode gud att Eric är hemma och tar Ellie nu , skönt att han slutar tidigt på fredagar !


 Men nu ska jag bädda ner mig i sänge, fryser som en gris även fast jag har en massa kläder på mig ! Inte bli sjuk nu Maria. De är inte roligt med en liten i familjen. Jag hopps att vi kommer hålla oss friska ett bra tag till. Peppar Peppar !

Av maria - 11 februari 2011 12:27

Nu äre helg, och jag har sådan träningsvärk efter min zumbaträning igår :P Helt sjukt ont i mina ben !

 Går fortfarande omkring i pjamas och känns som att det kan bli så resten av dagen . Är ju så hilma tråkigt väder så vad ska man göra idag lixom ? INGENTING! Eric ska på fest ikväll så ska ändå inte gå ut något så .. Men ska väl ta tag i träningen snart så jag Får väl se vad amn hittar på sen, om man hittar på något . Skulle vara mysigt att bara ligga och kolla på film resten av dagen !

 Men,men hör av mig senare när jag är mer peppad...på något ...

Av maria - 10 februari 2011 22:39

Ja idag var jag och Ellie på cheeren och kollade lite. Och visst blev jag sugen på att både hjälpa till och att träna ! Såg en massa tips som jag kan ge dom och lite småsaker som kan göra de både bättre och lättare, men kan ju inte komma första gången jag är där och säga en massa som dom kan få de bättre, kanske gör de nästa gång . För jag var så välkommen att komma med tränignskläder och köra lite :D Ska bliså roligt, kan knappt vänta tills tisdag ^^

 Kommer ju inte kunn att vara med och tävla på Dm men de gör absolut ingenting för mig , bara jga får hålla på med de jag vill och älskar ! Och de kommer jag få göra också !


 Så nu är vi hemma och nu är det dags för sängen ;)

Puss på er,

Av maria - 10 februari 2011 14:05

Snart helg igen , dagarna bara springer förbi mig ! :P


 Dagen började med Elliemys till en film och efter det träning i lite över en timma ! Börjar gå bra dethär, börjar få tillbaka motivavtionen igen. När jag ställde mig på vågen idag så började jag se resultat och hur roligt är inte de. Fast har ju redan gått ner några kilon innan jag började hålla på med allt jag gör nu , men nu börjar de löna sig ! Jätteroligt tycker jag ! :)

 Nu håller jag på med mat till Ellie,  blir potatis och morötter idag igen, men känns som att de känns bäst att ha samma mat i några dagar så hon vänjer sig, men imorgon bli det annat ! :)


 Men nu ska jag plocka undan lite, sen blire mat, hörs senare ! CIAO ! :D

Av maria - 9 februari 2011 22:24

85 besökare än så länge. GO GO GO !!

Av maria - 9 februari 2011 20:33

Usch, sitter och kollar på "livet på BB" och mannen som är där med sin höggravida fru sitter och är supernegativ och tycker att hon ska välja kejsarsnitt! Säger att han inte gör någon nytta och undrar om hon har en lägre smärtgräns än alla andra som har fött barn ! Hur elakt är inte de. Killen ska vara där för att stötta, peppa , hjälpa och bara vara där så man känner sig trygg! Han är TOTALT dum i huvet ! Tack och lov att inte alla är så,, Eric var guldvärd under Ellie förlossning , även fast han inte sa så mycket så räckte de med att han var där med mig !


 Eric is the shit <3 ;)

 

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards