maariiasvensson

Alla inlägg den 18 januari 2012

Av maria - 18 januari 2012 21:24

 En händelserik dag, men ändå inte ! Igår hade jag ju jätteont, överallt. Och när jag vaknade imorse, så var halsen värre, blivit snorig som fasiken och jag hade ont i rygg, bäcken och ljumskar som vanligt. Men hade även ont på höger sida av magen. tänkte att det skulle gå över, och de gjorde de också , men de kom tillbaka lika fort igen.

 När jag lyfte Ellie så gjorde de ännu ondare. Men jag skjussade henne till dagmamman och åkte hem igen och tänkte att " de försvinner nog " Men där hade jag fel. Jag låg och tog de lugnt i soffan, tog alvedon. Men icke sa nicke. Men ändå så tänkte jag att jag väntar lite till.

 Och om de inte går över så får jag ju ringa förlossningen och kolla vad dom säger. Så runt 14 så hämtade jag Ellie, men nu började de göra ännu ondare och detssutom även komma på vänster sida. Så på vänster sida så kom smärtan av och till, men på höger sida  satt smärtan i hela tiden.

 När vi sen kom hem så ringde jag förlossningen och  berättade och dom tyckte jag skulle komma in. Jag sa klart och tydligt att de inte var förlossningsvärkar.

 Ringde Eric och sa att vi skulle åka in och kolla, och han blev stressad, han var ju på jobbet. Han försökte ringa till sin mor, men henne fick han inte tag i , så då ringde han till sin mormor och morfar och skulle komma till oss på en gång så dom kunde ta Ellie.

 Men jag kan ju säga att när det är på gång på rikitgt , och vi ska åka in, så måste vi ha de klart om vem som ska ta Ellie och hur vi ska göra med allt. För detta blev väldigt utdraget. nu var de inte såå bråttom. Men jag tänkte bara på att när de väl är dags, och Ellies förlossning gick sååå snabbt ( 3 timmar och 12 min från första värk till att hon var ute ) så känns de som att direkt när jag känner att det är på g , så får vi åka in på en gång.


 Men hur som helst. På förlossningen så fick jag en massa flashbacks från när vi åkte dit och Ellie skulle födas. Fick lite pirr i kroppen när jag tänkte på att det bara är 2 månader kvar tills nästa lilla bebis kommer !


Men iallafall ;p Jag fick göra urinprov och ligga med dom där som lyssnar på bebis hjärta och kollar sammandragningarna. Fick göra vanligt ultraljud och vaginalt. så bebis mådde bra , men jag hade höga halter av något i urinen som kunde vara en kraftig urinvägsinfektion, vilket jag inte hade en tanke på iochmed att jag var hos barnmorskan förra veckan och om jag hade så höga halter av detta så borde dom ju ha sett det då?


 Men dom skulle iallafall ta en odling på de och jag skulle få svar om de var urinvägsinfektion om några dagar. Så förhoppningsvis kommer jag få medicin inom en snar framtid :)


Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards