maariiasvensson

Alla inlägg under april 2011

Av maria - 15 april 2011 11:14

Jamenvisst har man gått och blivit förkyld, halsen är sisådär men är snorig och hostar slem hela tiden, gött ^^


 Men vi får hoppas att de inte blir någon långvarig förkylning, har inte tid för sånt skit.

Imorse vaknade Ellie 05.30 av att hon hade fastnat med benet i spjälsängen,  Hon lyckas stoppa ut benet mellan springorna och sen får hon inte ut de. Så då fick hon lite vällingo ch så fick hon sova brevid mig i sängen !


Nu sover Ellie igen och jag ska vila lite jag med så jag orkar ! Vi hörs senare !

Av maria - 14 april 2011 15:12

Blev en liten promenad för ett tag sedan med Terez, gick ner på stan och gick till Trestad konsult och kollade om man var tvungen att betala full hyra när allting inte funkar som de ska. Men de kunde hon tyvärr inte göra någonting åt . Hon hade bara hand om faktururna,  så vi skulle gå till hyresgästföreningen som ligge vid oss, men de blev lite fel, så vi ska förmodligen ta det imorgon istället . Se om dom kan göra något , vilket de verkar som att dom inte kan eftersom ingenting har hänt och jag har ringt dom tre gånger ! Börjar bli lite smått irriterad på att ingenting funkar som de ska.


Imorse vaknade Ellie 07 och då gick vi upp, hon fick mat och vi myste och kollade på film. Hon somnade såklart om och sov en hel film till och då hade jag hunnit äta frukost och fixat lite ^^


 Min hals bränner också. Börjar bli sjuk tror jag. Trodde att det bara var morgonontihalsen, men de är de inte. Men ska träna på som vanligt ikväll , och om jag känner att de inte funkar så gör de ju inte de. Men kommer nog inte ge 110% utan kommer ta de lugnt också. Inte bra att träna när man är sjuk eller håller på och blir sjuk, kommer bara ta längre tid innan man blir frisk igen och då är de bättre att ta de lite lugnt, enligt mig iallafall !


Nu sover Ellie och jag funderar på att värma på lite mat , blir lite köttfärs och grönsaker från igår med lite gräddfil , men vet inte om jag ska vänta till innan träningen eller om jag ska ta de nu, haha ågren !

Åt ju frukost vid 8, pannkakor runt 11 och sedan dess har jag inte ätit så jag vet inte hur jag ska göra, känner mig hungrig men man kanske bara ska ta ett litet mellanmål !  Men nu ör de fåglar ute på våra täcken som hänger på balkongen, vill inte ha fågelskit på våra täcken , så ska ta in de nu !  Men vi hörs senare ! :)

Av maria - 13 april 2011 20:45

nu är dagen snart slut och än så länge har jag bara ätit lunch , ville äta med Eric så jag har gjort nachotallrik, har tänt lite ljus också.Man får ju mysa till de lite på lillördagen ! :) Eller vad tycker ni ?

Nu väntar jag på att klockan ska bli 21.30 då Eric ska komma hem då.  Hela veckan ( förutom fredag) kommer/har han jobbat 06.45-19.45 så blir mycket övertid nu. Får väl se om det blir lika mycket nästa vecka också. Nu är han iallafall i garaget och byter däck, Micke var så snäll och byttefälgar på däcken förut idag så nu är snart allting ordnat ! SKönt måste jag säga.


Idag har jag och Ellie lekt hela dagen lång, och vi har pratat , och pratat. Hon är ett riktigt pratkvarn , men en väldigt söt sådan ! :)

Nu sitter hon brevid mig i soffan och kliar mig på armen, jätteskönt enligt mig. Men hon gäspar och gnuggar sig i ögonen hela tiden i princip så hon är nog väldigt trött nu ! Vällingen håller på och svalnar nu och är nog lagom varm snart!


 Men nu ska jag snart kolla på Greys Anatomy ! :) ASBRA ! Efter de är de ju de nya programmet som började för några veckor sedan, va heter de nu ... (?)  justja "Off the map" de är rätt bra faktiskt !


Men nu ska vi mysa vidare ! ^^ PUSS på er sålänge

 

Av maria - 13 april 2011 16:03

Jag har sån jävla ågren, vet inte vad jag ska göra för mat. Men hur gott låter de inte med kycklingfilé, potatis och dip med lite sallad. Men så är de ju så att jag får inte äta kolhydrater, men de är väl bara att ta en liten potatis till ? de tycker jag låter bra. För jag blev så himla sugen på de nu !  Åhh så gott ^^


 Idag har de inte blivit mycekt gjort, vi har busat och myst hela dagen i våra mjukiskläder. Farfar Micke var förbi en sväng och hämtade däck och fälgar.


Är toksugen på en FET godispåse,  men de blir inge ! Även fast jag gärna gärna gärna skulle vilja ha ! Eller chips och dip. MUMMA säger jag bara ! Men måste tänka på "figuren" haha ! Hur komiskt nu de låter ;d Men har fortfarande kilon kvar som ska bort. Känns som att jag står still och stampar på samma ställe hela tiden.

Så snälla ge mig lite tips eller peppa mig . vad som helst ! Tack på förhand ;)

Av maria - 13 april 2011 08:18

hej hej hallå!

Igår blev de cheer, var där redan kl 17 då vi skulle diskutera programmet och göra om lite. Sen börjasde träningen som vanligt klockan  19, och då inser jag att jag glömt nappflaskan och vällingen hemma , så jag fick åka till torpa och köpa de !

Träningen gick bra, gick igenom en massa och tror de kommer bli AWESOME !


 När vi kom hem så hade Eric tänt ljus i hela lägeneheten , jättemysigt . Så kollade vi på den nya HarryPotter , men jag såg då inte hela för jag toksomnade  i soffan. Så nu sitter jag och Ellie här , hon vaknade för ungefär 20 min sen.

Så ska jag kolla på tv3play lite granna till frukosten och och ge Ellie lite välling!"

Vi hörs senare ! :=)

Av maria - 12 april 2011 10:05

Vi har nu vinterdäck på bilen, då vi inte fick ha dom sommardäcken vi hade på tills vi fixat våra (?)

Varför är en bra fråga, och vi kan inte göra så mycket åt de precis då han som skulle hjälpa oss med däcken inte hör av sig (?) Han har sagt att han kunde hjälpa till.  Så de är inte super kan man väl säga.  Så nu har jag ingen kommentar om detta. Eller jo, klart jag har de, men inget som jag tänker ta upp här då man aldrig vet vem som läser. Synd att vissa inte vill hjälpa till bara!

http://www.dackia.se/Dack/Vinterdack/   ----> Där kan ni hitta Tokgrymma vinterdäck - även sommardäck ! Gå in och kika vettja ^^

Adjöss

Av maria - 11 april 2011 17:23

  Färgat håret. Fick nå ryck förut och tänkte att jag ville ha röda färg, så jag köpte de och körde på ! :) Och här är resultatet !

Av maria - 11 april 2011 12:50

Dålig uppdatering med de har varit fullt upp!

I fredags kom mina päron hit och min två sytrar ! Eric fick sin present (fälgar till jeepen) som han har tjatat om alldeles för länge, men nu har han fått de så nu är den biten klar iallafall ;)

 Sen blev de en rätt tidig kväll då vi skulle till Ullared på lördagen.


Lördag:

Jag gick upp 04.00, inte så trevligt som de låter^^ Dåligt trött, men vi skulle åka 05 för att hinna tills dom öppna kl 7. Och de gjorde vi också , och för första gången som jag varit där var de kö ändå till parkeringen, men de var inte ofta man stod still utan de gick ju frammåt hela tiden nästan. När vi väl kom in så fixade jag med Erics kläder och sånt först, sen Ellies, sen mitt och sen saker till lägenheten. och så mycket folk de blev efter en stund, man kom inte fram. De stod vagnar ÖVERALLT. Kärringar trängdes, körde på mina hälsenor och tillslut så orkade man inte vara där nere längre.

Lite av de som jag fick med mig hem var:

- en kort jacka till mig

- leggings

- ett linne

- en baseballtröja

- två nagellack

- handväska

Till Eric

- två SKITSNYGGA skjortor

- två linnen

- en svart tröja

- nitskärp

- kallingar

- strumpor

Till Ellie:

- klänning

- pjamas

- leggings

- hoppgunga

- nappflaska'

- nappar

- gosedjur

Till hemmet:

- två cupcakes tavlor till köket

- stor ram m plats för 5 kort

- princessram till Ellie m plats för 4 kort

- sovrumsgardiner

- nattduksbordslampor

- 2 st fotoalbum

- badrumsmatta

- duschdraperi

- 3 dukar

- fruktkorg

och lite annat smått och gott.

Och hela kalaset gick på 3185kr.

 Vi kom hem runt 17 tror jag klockan var och då bar vi upp allting och mamma,pappa och Malin åkte och köpte pizza till oss allihoppa då vi inte ätit något på hela dagen ! Blev en rättså tidig kväll också.

Eric hade Ellie hela dagen då han var på släktkalas och på kvällen tog jag henne då han skulle på fest med sina brorsor !


Söndag:

 Tidig morgon . Gick upp 08.00 för att fixa mig och Ellie och hela familjen åt frukost. Packade saker och sen begav jag och Ellie oss till Vänersborg där jag skulle lämna av Ellie till Eric då jag hade uppvsningn med cheeren. Vad jag såg så gick de ganska bra ! :)

Men min rygg pajade på lördagsmorgonen där någon gång så jag ahde skitont hela dagen, både på lördagen och söndagen ! Så driekt efter uppvsningen åkte vi hem !

När vi kom hem så mådde jag så illa att jag ville kräkas, men de gjorde jag aldrig. Och idag är de ungefär samma.


Imorse sov Ellie till 08.30 och igår somnade hon runt 22. Så de var skönt at få sova ett tag. Så idag blir de lugnt, kanske någon promenix senare !

Nu har Ellie vaknat så vi hörs senare !

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards