maariiasvensson

Alla inlägg under januari 2011

Av maria - 25 januari 2011 16:28

 Jag har både tränat duschat och ätit lunch och fixat här hemma med disk mm . Och egentligen skulle jag och Alexandra åka till Torp  , men de blir nog inte så .

 Jag och Eric kanske ska gå ut och äta ikväll ! Mysigt som bara den ! Men vi får se,  isf ska han kolla om Farfar Micke kan vara barnvakt ! :)

 Nu sover Ellie efter mycket skrik och gnäll och jag ska passa på att slappna av lite. Hade tänkt att gå ut och gå idag , men vädret är sååå tråkigt så lusten fanns inte under många minuter vill jag lova !

 På fredag blir det att åka till Köping och på kvällen där kanske det blir utgång med lite folk i Västerås, men inget är bestämt än så vi får se hur det blir ! Ska prata lite mer med Michan också och se vad alla kommer fram till :)

 See ya later,  

Av maria - 25 januari 2011 11:59

Idag vaknade inte Ellie förrens kl 09.30 ! Skönt för mig måste jag säga :) Känner mig riktigt utvilad och är riktigt sugen på att träna !

 Jag och eric pratade igår , och vi ska verkligen ge allt nu på att bli fasta och fina ! Känns rikigt bra med de beslutet faktiskt ! Känner att jag verkligen vill..

 Folk kanske undrar hru det gick med att sluta snus , och det är INTE alls så lätt som folk tror, jag har snusat så länge och det har nästan varit som "en kompis som alltid är där"  haha , så så hilma lätt har det inte varit , jag köpte ju en dosa onico, men jag mådde piss alltså psykiskt, jag blev helt knäpp! Vettfaen  , men jag har trappat ner på snusandet istället, väldigt mycket. Har haft en dosa nu sen i lördags!  Och den kommer räcka till imorgon ! Och det tycker jag är väldigt bra gjort, tror jag tog i lite när jag skulle sluta på en gång , man måste ju verkligen verkligen vilja sluta för att de skulle gå , och har man inte viljan till 1000% så är det inte så hilma lätt. ..


 Men men  nu ska jag träna och Ellie ligger och leker i babygymmet ! Hon älskar verkligen detdär babygymmet ! :)


Hörs senare , puss

:d

Av maria - 24 januari 2011 18:20

Nu har Eric åkt till garaget och Ellie är såå nära på att vända sig från rygg tillmage inte långt kvar nu ! Hon är så duktig våran lilla prinsessa ! och så underbar !

Tänk att man kan älska någon så mycket . Hon är en del av mig , och av Eric ! Och vi lyckades jävligt bra med att få den sötaste bebisen i hela världen !

 

Av maria - 24 januari 2011 16:11

Idag är jag seg, seg som faen, känner mig inte riktigt hundra, vill bara mysa in mig under täcket, men så blev de inte. Jag frös hela natten för Eric dragit ner på värmen, lite för mycket. Så det var kallt, iskallt om jag får säga så och jag sover ändå med duntäcke !

 Jag ville absolut inte gå upp imorse så jag gick omkring i pjamas till typ tre ! De får man faktiskt göra ibland, men nu har jag iaf duschat och klätt på mig, men mer än så blir de inte ! Kommer inte gå utanför dörren idag , alls ! Vet inte ens om jag kommer resa mig ur soffan nå mer idag, eller de måste man ju med en liten bebis. Men kommer inte göra de mer än nödvändigt !

 Försökte sova ett tag när Ellie somnat men direkt när jag somnat så vaknade hon igen så där blev de inge mer sömn , och nu ligger sötnosen och sover på mig så man kanske ska göra ett till försök !

 Så idag blir de nå inge mer inlägg tyvärr, är alldeles för trött för de ! Men ha en trevlig måndag !

Puss

Av maria - 23 januari 2011 21:40

Idag vaknade jag klockan åtta, men de var ju inte så konstigt då jag ställt klockan :P Låg och drog mig till kvart i nio ungefär , sen vaknade Ellie och Eric ! Sen blev det att hoppa in i duschen och äta frukost och dammsuga en sväng igen då katterna fått fnatt med blommorna och det var jord överallt !  

 Efter det blev det att baka kladdkaka ^^ Sen runt tolv kom Kiid och Susanna hit !

Och dagen har varit supertrevlig ! :) Vi har suttit här hemma och fikat, snackat en massa goja och varit på torp en sväng och käkat pizza och snackat mer goja och kollat på Bones och grejjer ! Dom åkte hem för ett tag sedan och nu sitter jag här :)

 Ellie liggeri babygymmet och Eric är inne på toa och rakar av sig håret, vilket jag då inte gillar. Jag gillar hans raggarfrilla ! :)


 Nu är Click på tv och den är helt okej faktiskt, har sett den några gånger såå.. Men roligt att de går något bra på tv iallafall, inte ofta de gör de nuförtiden !


 Men men , nu ska jag fortsätta göra de jag gör, så ha en trevlig söndag !

Men vart har helgen egentligen tagit vägen ? Vad har ni gjort i helgen?


  Kiid och Ellie !

Av maria - 23 januari 2011 21:31

Nu kommer de bilder på hur vi såg ut när vi hade våra vackra ansiktsmasker på ! :)

Att ha hemmaspa var hur mysigt som helst, duscha , massage , ansiktsmask ! Ja det var helt enkelt hur mysigt som helst. Och innan det sådär supergod mat också ! Såån underbar kväll ^^ Älskar att springa omkring i morgonrock !

   

Ansiktsmaskerna är köpta på Kicks, rekomenderas ! 20kr och en räcker till två personer eller att användas två ggr !

Av maria - 22 januari 2011 17:48

Eric kom hem för ca en timme sen ! Jag som skulle visa honom en bil som pappa hittat på blocket imorse, men annonsen var borta. Den kom ut imorse och han har väl redan blivit av med den. Bra för honom men synd för oss ! För den hade varit toppen för oss !

 Men men, har man otur så har man ! Jag och Ellie har myst nu på eftermiddagen och busat en massa, sen somnade hon en sväng och jag passade på att spela lite RollerCoaster ! Så jävla roligt, men man kan faen sitta hur länge som helst, = farligt !


 Eric tog med Ellie och gick till affären medans jag började med maten , fläskfilé i ugn m sås potatis och sallad ! Så fick Eric köpa med sig chips från affären, har inte ätit de på jättelänge känns de som :P Så det ska bli mumma ! :)

 Sen blir de dusch, massage, ansiktsmask, raka benen mm. :) En riktig myspyslördag med hemmaspa ! Inte ofta man får sånt ;)


 Men nu kom Eric hem så ska hjälpa honom packa upp och grejjer, så ska jag väl kolla hur det går för maten ! PUSS


Och vet ni vad, har batterier nu , så nu blir det nya kort för hela slanten ! :)

Av maria - 22 januari 2011 13:48

Idag är de lördag och vi ska ha hemmaspa ikväll ! Mysigt ;)

 Eric åkte till garget imorse och jag och Ellie låg kvar och drog oss i sängen ett bra tag ! Men nu väntar vi på pappa Eric så vi kan göra något roligt sen :)

 Ligger just nu och kollar på America got´s talent ^^ Finns ju inte så mycket annat på tv !

 Men som ni kanske räknat ut så glömde jag såklart att köpa batterier igår så får väl göra det idag , om jag kommer ihåg :P

Vilket jag nog inte gör, men ska försöka !


 Och jag bara längtar till våran resa till Ullared ! Ska bli så roligt och ändå ska vi inte dit förrens i mars någon gång ! Men ändå ^^

Längta får man :P

Men nu måste jag springa på toaletten . ;p

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards