maariiasvensson

Alla inlägg under januari 2011

Av maria - 21 januari 2011 23:25

Promenaden var skön måste jag säga, gick ner på stan och handlade lite och sen gick vi hem ! Var jättegott med Nachotallrik , men det blev väldigt starkt, vet inte riktigt varför , men ni vet när maten är så stark och man ska dricka cola efter och inte ens colan smakar som den ska :p såå var det ! :P

 Nu har vi kollat på tv och älsklingen har målat mina tånaglar, han är ju för underbar ! Är väldigt mysigt faktiskt, de får ni tvinga era pojkvänner att göra också ;)

Så som tack ska jag väl massera hans fötter och då får han tacka mig sen genom att massera mina fötter , de tycker jag är rättvist iallafall :P haha


 Ellie har sovit större delen av dagen idag och hon är just nu vaken och visar inga tecken på att hon vill sova, så får se om de blir en lång natt idag eller om hon kommer somna inom kort !  Nu ligger hon på Erics mage och tittar på mig och flirtar med sitt underbart söta leendé ! Och såfort jag kollar på henne skrattar hon ! KÄRLEK <3


 Men nu ska jag som sagt massera Erics fötter ! Ha en trevlig kväll / natt ! Så hörs vi imorgon ! PUSS

Av maria - 21 januari 2011 15:05

Och äntligen helg ! Imorse vakande Ellie halv åtta , då fick och mat och jag satt på filmen Social Network , handlar om grundaren till facebook ! Den var rätt intressant faktiskt , smart som faen var han , och RIK är han nu vill jag lova , ;)

 Sen somnade vi om i någon halvtimme och sen blev de upp , äta frukost, träna , gett Ellie mat och har torkat alla ytor nu i hela lägenheten, behövdes vill jag lova ! Sen kom grannen upp en sväng också , hon har fått lägenhet i Småland ! Men jag tycker då inte att hon ska flytta ! Stanna kvar hos mig ! ;)

 Sen bjöd jag på krovstroganoff och ris och nu är jag färdig för dagen. Eric ska jobba över idag en sväng så får väl se nä han kommer hem ! När han kommer sen blir det en promenad ner på stan och lite sånt mysigt , sen hem och då kommer det att severas nachotallrik ! :) Så ikväll blir det mys och imorgon med !

 Har inga batterier på kameran tyvärr så har inte blitt så mkt nya kort som ni säkert märkt, kmn de ska de bli ändring på :)

Hörs senare , PUSS

  En nerspydd Ellie , Gott ^^ ;)

Av maria - 20 januari 2011 22:01

Ellie sprutkissade på mig ! Haha , när hon låg på skötbordet och jag precis hade tagit av henne blöjan ! Det är mys, där rök mina leggings rakt ner i tvättkorgen + att någon av katterna kissade i hennes bilbarnstol , IGEN !

(:

Av maria - 20 januari 2011 21:06

Nu har vi varit hemma i ungefär en timme ! Subway var gott måste jag säga !

 Men jävlar vad dyrt de är att käka där ! :P Inne på BIKBOK har dom ju så mkt fint,  köpte en jättefin blå klänning, Malin och Madde vet vilken jag menar, den blåa med en rosett nere i svanken ! Så provade den idag (igen) och nu satt den bättre än vad den gjorde förra gången, kanske har fastat till mig lite :P haha ! Verkar som de iaf, ;)

 Sen gick vi och handlade lite mat och grejjer till helgen, och så ska vi handla resten imorgon under promenaden vi ska ta när Eric kommer hem efter jobbet !

   Nu sitter Eric och Ellie och myser i soffan och jag är sugen på att spela lite CS så kanske ska in en sväng och skjuta lite ;)


 Men men, ha en trevlig kväll ! Uppdatering imorgon igen ! :) Puss

Av maria - 20 januari 2011 17:21

 Idag vaknade Ellie runt 07, och fick mat, så var vi vakna ett tag och busade lite, sen somnade vi om till halv elva ! Då blev det frulle, ochsätta på sig träningskläder och köra zumba, styrke och crosstrainer ! Skönt ! :)

 Sen blev de dom vardagliga sysslorna såsom diska, plocka undan , duscha mm. Sen gick vi ner och postade tre paket som jag sålt på tradera och efter det blev de en promenad på 1 ½ timme.. Nu väntar vi på Eric så vi kan åka till Torp, ska b.la till biltema och Subway, så jag ska få äta subway för första gången i mitt liv ! :P


 Jag skulle gärna vilja åka tidigare till Köping så jag kan få ta ut min massage ! Men de verkar inte funka denna gången ! Så Eric får väl massera mig ist ;) Stackarn ^^


 Verkar som jag får ta egen bil till Ullared sen också , onödigt, men orkar inte hålla på !


Men men , nu ska jag byta bajsblöja ! Känner lukten ändå hit och Ellie sitter i sin babysitter cirka 2 m bort :P F¨r se hur mysigt de är ! :)

Av maria - 19 januari 2011 10:49

Idag är det onsdag och jag är nydsuchad och påklädd ! Vi ska nämligen på babymsagge idag :) Ska bli såå roligt , så får vi se vad lilla Ellie tycker om det :)

 De börjar 12.30 så jag har lite att göra innan dess. Kan även dela med mig av att min hals har inte blivit bättre alls :S Utan lite sämre t.o.m men känner mig inte dålig annars så jag får bara ge fan på att pussa på Ellie så mycket. Vill ju inte att hon ska bli sjuk, om jag nu är sjuk. Man vet ju aldrig, kan ju vara för snuset också så .!


 Ellie har blivit såå duktig när hon halvligger i babysittern eller ligger plant på rygg så försöker hon ta upp nacken ännu mera. Hon vill väl lära sig sitta tror jag ! :) Haha, hon tar i så , hon vill verkligen upp, den lilla sötbiten ! <3


 Men nu ska jag klä på henne och packa ner de som ska md och diska och lite sånt, vi hörs senare ! :) Puss

 

Av maria - 18 januari 2011 22:19

Nu har vi busat och lekt och jag har ätit kvällsmat och Ellie med frö den delen, men hon kommer nog vilja ha lite mer om ett tag ! Så nu ligger vi i sängen och ska kolla på Bones och jag ska kolla lite mer tips på internetet om sluta snusa !

 Förstår egentligen inte, rä inte nikotinet jag behöver så, utan de är ju att ha något under läppen som gör mig såå -- ! Men men , vi får väl se hur detta ska gå !


 Imorgon ska vi iallafall på babymassage 12.30 , så jag har ställt klockan på 08 så jag hinner träna och duscha och allt innan ! :) Så blir en härlig dag imorgon ! Får se om man kanske tar med sig vagnen till Vänersborg också och tar en promenad efter babymassagen , men vi får se ! :)


 Nu ligger Ellie så mysigt brevid mig och lutar sig mot min arm och håller i den med ena handen och tittar på vad jag gör ! Hon har blivit så stor , våran lilla tjej. Hon pratar och pratar och nu oftast i VÄLDIGT ljusa lägen ! Haha , så söt hon är ! Man blir ju helt tokig, får man verkligen vara så söt som hon är ? Borde nästan få vara förbjudet !


 Är så roligt nu när hon greppar sina leksaker och slår på skallror och skrattar ! Är så hilma roligt när hon  hänger med så mycket mera. Och att ligga ner är inte alltid de bästa, nu är det roligt att öva på att både stå och sitta ! Ligga på mage kan vara roligt ibland också , men inte för länge !


 Men mne, nu ska jag och sötnosen kolla på Bones, får väl se när Eric kommer hem från garaget. Puss på er

 

Av maria - 18 januari 2011 18:30

Okej Van Vilder filmerna 2 och 3 är SUPERDÅLIGA! Har nyss kastat bort några timmar av mitt liv på skitfilmer.  Inte att rekomendera !

    Om ni inte vill kasta bort några timmar av era liv förstås !

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards