maariiasvensson

Alla inlägg under januari 2011

tjo

Av maria - 5 januari 2011 18:16

HejHej igen ! Idag ahr det varit en lugn dag , ville inte upp ur sängen idag , vet inte vad som har hänt med mig :/

 Så vi låg kvar ett bra tag tills jag kände att vi faktiskt måste gå upp nu ! Då blev det att ge Ellie mat och sen träna ! Har börjat med ett nytt program till zumban och de är SÅÅ jäävla roligt ! :D Sen blev det dusch och mat och i samma veva kom grannen upp en sväng :) Så vi har busat lite med Ellie, snackat skit och kollat på tv !

 Nu hller jag på med middag, blir korvstroganoff och ris m sallad ! Ska bli sååå gott ! Ellie ligger och leker i babygymmet så får passa på att blogga lite nu ;)

  Imorgon ska jag och Alexandra ner till stan och fixa lite , ska väl köpa lite grönsaker också antar jag ;) De är ju så gott med sallad ! :)

 Men nu ska jag fortsätta med maten , får väl äta själv idag då Eric är i garaget ! Mina traderasaker går ut idag också , så om ni är intresserade av något så är sista chansen idag ;) Men tänkte lägga ut lite mer saker sen , när jag har ork :P

Men ha en bra onsdag . PUSS

Av maria - 5 januari 2011 11:34

onsdag ?! Redan ? Haha, vart tar dagarna vägen  ? Jag har ingen aning , är ju snart helg igen !

 I helgen tänkte vi kanske gå ut och äta och gå på  bio ! Angelina Jolies nya ! Den verkar ju stenhård ! Men nu ville Ellie ha mat, hör av mig senare :)

Av maria - 4 januari 2011 17:02

Nu är jag klar med allt, Jag har både tränat, ätit och duschat. Ellie sov mellan 11.30-15.30 så när hon vaknade fick hon mat och vi myste ner oss i soffan. Sen blev de lite mys och nu ska vi vänta på pappa Eric och kolla på Tarzan 2. Har inte sett den, tror jag. De lär jag väl se snart. Ellie har blivit lite kinkig så hon somnar nog snart igen. Har henne i famnen och gungar lite, de brukar göra susen :)

 Sen blire väl att  laga mat och mysa, får se hur de blir med den där promenaden, just nu är jag så trött så vill bara lägga mig i sängen och vila, vilket jag nu ska göra :)

PUSS

 

Av maria - 4 januari 2011 12:47

Jag och min syster Madde beställde ju lite grejjer från HM i slutet på novmeber och vi har inte fått det än, så jag ringde och fick en komposetion på 20% på beställningen och ingen frakt ! Så om de någonsin blir strul om ni beställer något på internet , ring dom ! Hm var iallafall väldigt hjälpsamma , men jag är en trogen HM kund så annars hade jag nog inte beställt något mer av dom på internet ! Hittade en söt klänning till Ellie på deras hemsida nu som jag beställde ! Den har vi tittat på förut också , men vi har aldrig köpt den , men nu köpte jag den i strl 74 som hon kan ha sen mot våren ! :) Den är rosa med en liten blomma på ! Jättesööt ! :)

Av maria - 4 januari 2011 12:03

Jag trodde att jag skulle svimma när vi gick ner på stan och skulle till bvc, fy vad dåligt jag mådde. Klarar inte av sprutor och blod och allt längre ! Men det gick bra iallafall, visste ju att de inte skulle blöda , men man vill ändå inte se sin lilla guldklimp få spruta ! Men hon fick socker innan och det gillade hon skarpt ! :)

 Ellie är nu 3månader och 5 dagar och hon väger 5855g och är 61cm och hennes huvudomfång är 39,5cm. Hon är inte så liten längre  ;) 11 cm på cirak 3 månader låter inte så mycket man man märker det vill jag lova ! :)

 Nu sover hos så gott i vagnen och jag ska passa på att bädda sängen och bestämma vad jag ska äta till lunch och sen ska jag träna :)

Skönt att slippa göra något annat idag, men kanske kan bli en promenad sen när Eric kommer hem ! Skulle vara mysigt !

 Hade ju tänkt att lämna tillbaka klänningen som jag köpte till nyår ! Men sen läste jag på kvittot och eftersom den va på rea så fick jag inte göra de, men man brukar få göra det i vissa affärer, de har jag gjort flera gånger, men tydligen inte på denna ! Trist, men den är ju snygg och så bara de att den inte passar till min kropp just nu :P Men de kommer den väl göra så småningom! :)

 Men nu ska jag börja med allt medans jag är pepp på de :) Hörs senare !

 

Av maria - 4 januari 2011 09:56

Om en timme ska Ellie ta spruta ! Gillar det inte kan jag säga, så nu ska jag försöka få i henne lite mer mat och sen klä på henne.

 Efter bvc ska vi gå hem igen och jag ska träna och sen blir det myspys !

 Är ju plusgrader ute nu så om vi  har tur så försviner snön snart ! Jag bara läängtar till sommaren !

Någon som har tips på någon bra film man kan glutta på idag ?

Av maria - 3 januari 2011 21:31

            Nyår 2010 var grymt, hela året var grymt !


Jag flyttade till Vänersborg

Jag blev gravid

Jag fick jobb som personlig assistent

Eric och jag firade ett år ihop

Vi flyttade till en trea i Uddevalla

Eric fick fast jobb

Vi blev föräldrar den 30september

Fick den sötaste lilla ungen man kan tänka sig

Jag fyllde 20 och hade en dunderfest

Ellies första julafton

Och nyårsfesten blev kanonlyckad ! Vad mer kan man begära under ett år ?

2010 var ett sånt bra år , ett av dom allra bästa och 2011 kommer bli ännu bättre , med mammaledighet, sommarplaner, förlovningsplaner och en massa annat roligt som vi har tänkt !

 Kan knappt vänta, välkommen hit 2011 ! <3

     

       

Av maria - 3 januari 2011 21:15

Då var denna månadg snart slut då, har gjort allt jag skulle plus lite till ! Så nu äre slappdag imorgon och mysdag med Ellie <3 Ska tokleka heela dagen har jag bestämt! Nu vill jag bara lägga min i sängen och kolla på film !" Hade faktiskt varit gött med en tv på rummet, men de får vänta :P haha, vi har ju lite annat som ska betalas av och sånt först !


Har även försökt få in bilderna från nyår inn på bloggen, men som ni säkert märkt har det inte gått nå vidare ! S¨å får försöka sen igen ! 


 Eric var iallafall till garaget en sväng idag, men han kom hem redan vid 19.30 :O haha såå tidigt brukar han inte komma hem när han är där, men Micke är ju i London så han har juh  ingen att bolla sina ideer med så de är väl inte så konstigt kanske ! Men vi blev glada här hemma iallafall. Eric satt och prata och Ellie avrböt han hela tiden, såfort han börja prata började hon också . Och när Eric var tyst var Ellie tyst ! Haha , va rätt mysigt !!


 Eric håller just nu på och kollar på nya Harrypotter, men med dålig kvalité , då tycker inte jag att det änns känns värt att kolla på den , då kan jga lika gärna vänta några veckor tills den kommer med bra kvalité ! Hur hade ni gjort?

 Jag menar, Harry Potter är ju bra , varför förstöra filmen och ladda ner den med dålig kvalité istället för att göra det värt mödan att vänta tills den kommer ut på riktigt ?

 Men men ,bara min åsikt ;P

  Här fick jag in en bild iallafall från nyår ! Jag och grannen Alexandra :)

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards