maariiasvensson

Alla inlägg under januari 2011

Av maria - 18 januari 2011 15:33

Nu undrar jag egentligen vad de är som händer med mig kropp.

 Ont som fan i halsen, kallsvettningar . Ne jag är ingen rolig person nu ! Hungirg är jag också , men håller på med maten så den är snart färdig. Ellie sover efter en promenad. Blev att gå till affären och köpa halstabletter och onico ! Kändes lite bättre, efter en sån faktiskt ! Men att man kan bli såhär , De är sjuuuukt ! Pratade med henne i kassan också , för jag var sååååååå nära på att köpa en granit , men jag fick redan då så dåligt samvete, men vet inte varför egentligen ! Men det är ju dom första dagarna som är värst !

 Så idag är jag ingen sällskaplig människa iaf, känner mig inte ens som människa, så nu får telefonen vara tror jag ! Ska låsa dörren och bara lägga mig framför tv:n och bara vara ! Slå på nån film och inte göra ett piss.

 Men justja, jag håller ju på å tvättar ! Ahh , mindre roligt ! sMen har bara två maskiner kvar så de är ju snart klart ! :)

 Men nu ska jag äta. Är hungrig som faen !



Av maria - 18 januari 2011 10:39

Igår eftermiddag kom bomben, tyckte väl att  det hade varit rätt okej sådär under dagen , men när Eric kom hem vet jag inte vad som hände :S De bara slog till i huvet och direkt efter de , ååååh jag vill ha SNUS , och dte nu !! Men jag tog ingen, och har inte tagit någon. Men jag har haft väldigt  ont i magen , vet inte vad som händer där i  men något är det iallafall ! Och idag har jag ont i halsen, så kommer nog inte träna idag , bättre att vila isf, även fast jag betsämt att jag skulle TOKTRÄNA idag ! Skönt att bli av med lite överskottsenegri, eller om man kallar det anuaenergi , vet inte rikitgt ^^


 Inatt har Ellie sovit så gott så , hon vaknade halv åtta imorse och ville ha mat och sen somnade vi båda om till tio ! Så nu på morgonen har vi myst och busat, och snart blir det väl frukost för min del !


 Men skointresserad som jag är så skulle dessa puddingar gäärna få komma in i min garderob:

 

698kr från have2have. Men gud, riktga MARIASKOR !! Så tycker att dom borde slinka ner i min postlåda, nu när jag är så duktig , håller ni inte med mig ?

Av maria - 17 januari 2011 15:24

Blev en sen första uppdatering idag ! Men imorse vaknade Ellie runt halv sju tror jag , och ville ha mat, sen somnade vi båda om till klockan nio ! Blev att ligga kvar en stund, sen käka lite frulle och ge Ellie mera mat och sen var det bara att byta om och träna ! 40min zumba och 20 min crosstrainer. Så nu har jag ätit lunch och grejjer och väntar på Erics syster som ska komma hit en sväng idag !

 Ellie sover just nu och jag börjar känna att jag vill ha snus !  , men tycker ändå att de är rätt lugnt, även fast jag vill ha ! Svårt att förklara , men kan säga att min mage mår inge bra alls idag iallafall . Vet inte vad som är fel . :/

Nu kollar jag iallafall på Topmodel och sen blir de vä film. Känner inte för att göra något alls idag , men de kan jag inte heller då Eric har barnvagnen i bilen !


 Märkte idag att någon av katterna hade kissat i Ellies säng ! Tyckte de lukta :/ Så får tvätta hennes grejjer imorgon , hoppas jag , Får springa ner och se om de finns tid sen !

 Men nu ska jag väl skicka sms till Eric, kolla om han kan lämna vagnen efter jobbet innan han åker till garaget så jag kan gå ner till affären !


 Men men , önska mig lycka till nu med mitt sluta snusa ! Jag behöver all pepp jag kan få ! Puss

Av maria - 15 januari 2011 16:59

Idag vaknade vi alla tre runt klockan nio, åt frukost och packade Ellies saker sen åkte vi vidare till Erikshjälpen och glodde lite !

 Efter de blev det hem till Ellies farmor som nu är barnvakt ! Så nu har vi tagit sen lååång dusch och satt på oss myspyskläder ! Så ikväll blir det tacos, kanske lite CS och en massa pussar och kramar ! :)

 Så tyvärr är jag inge sugen på att blogga nu , så detta blir nog den enda uppdateringen idag ! :)  PUSS

Av maria - 14 januari 2011 19:26

Nu är dagen snart slut  ! Jag och Alexandra har lirat lite CS och sen kom Sara och hennes kille och hämtade cyklen ! Sen kom dom upp och vi snackade skit ett tag och nu har dom åkt hem igen !  Sara är en väldigt roligt person , och hennes kille var jättetrevlig , så tack för en trevlig pratstund ! :)

 Nu ligger Ellie och busar i babygymmet och jag ska väl göra idorning lite välling till henne, då hon börjar bli lite kinikg ! Sen ska jag väl laga mat snart också , blir kött och pommes ikväll tror jag ! orkar inte göra något mer avancerat än så tyvärr !


 Så hoppas ni alla kommer ha en trevlig fredag , de ska jag ha, när Eric kommer hem, han har inte kommit hem än nämligen ! Men nu ska jag börja med maten ^^

Puss

Av maria - 14 januari 2011 15:52

Idag är det fredag och faen vad skönt det känns! Har både tränat och lite annat ! Så lite har man ju gjort idag ! Nu är grannen uppe och vi ska spela lite ! 

 Ellie sover så gött på nätterna så det rä helt sjukt ! Och imorgon ska hennes farmor vara barnvakt så vi får lite egentid ! Myspys ! Får väl se vad morgondagen har att erbjuda !

 Idag vet jag inte heller vad som händer, får väl se. Är inte så sugen på någonting alls nu ;)

Så blir väl kanske en promenad och sen en massa fredagsmys med salta pinnar :)


 Pappa ringde och väckte oss imorse , men lika bra det kanske :P Han ringde ändå halv elva, annars vet man ju inte hur länge vi hade sovit ! Haha


 och snart kommer väl Eric hem , han ska ju på spinning idag , får väl se hur röven mår efter det ;) Haha

 Men nu ska vi spela . PUSS

Av maria - 13 januari 2011 18:33

Med en lång promenad med grannen, vi var ute i nästan 2 ½ timme ! Så blev ingen zumba idag ! Men kändes inte som att det behövdes , har ju rört på mig i flera timmar så :)

 Men det var väldigt skönt att komma ut ! Men jobbigt att gå med vagnen på vissa ställen på strandpromenade där det inte var sådär superbra plogat ^^


 Annars så har jag vikt tvätt, en MASSA tvätt ! och har fortfarande lite kvar, sen har jag dammat och dammsuigt inför helgen och nu är jag hungrig ! Eric ska få göra mat sen när han kommer hem . Skulle bli biff och potatis och gräddsås , blir nog en sallad till också tror jag :)


 Nu har jag gett Ellie hela 1 ½ flaska mat så nu sover hon igen ! :)  Så ska väl passa på att göra lite till innan hon vaknar, kan ju lova att jag kommer sova som en stock inatt ! Är redan sådär supertrött så jag skulle kunna lägga mig och sova i några dygn , men än är de några timmar kvar av dagen !


 Nu är iallafall Alexandra och Eric på Willys och handlar lite, Sen blir det äntligen maaat !


Menmen, hoppas att ni har haft en bra dag ! :) PUSS PUSS på er mina kära trogna läsare :)

 Jag har en liten fråga, vore kul att veta vilka ni är som läser och vad de är som gör att ni fortsätter följa bloggen ? Vore kul med lite svar ! :) Pusspuss

Av maria - 13 januari 2011 12:20

Idag är det redan torsdag ! Asså jag fattar inte vart dagarna tar vägen :) Vi har nyss kollat på topmodel iallafall så nu ska jag väl byta om till träningskläder och köra järnet !

 Efter det blir de väl att hämta upp sista tvätten i torkskåpet, var ju inte lite tvätt vill jag lova ! Men inte så konstigt, för Ellie hade ju nästan inga rena kläder kvar, hon har ju blitt en riktig spymaja ! Så ska väl vika ihop alla kläder också ! Funderar på att städa inför helgen, men vi får se hur de blir med det. Är ju så fint väder ute så skulle vilja gå ut och gå en sväng , får se om vi gör de när Eric kommer hem från jobbet eller innan ! :)

  Jag uppdaterar väl senare :D


Vaknade förresten imorse av att Ellie låg och skratta, haha hon hade lite problem att somna igår så tänkte att hon fick ligga i våran säng tills hon somnade, men jag somnade ju jag med ! Haha!

Presentation


Hej och välkomna till mitt liv ! Enjoy !

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 10-15
 15-20
 20-25
 25-30
 30-35
 35-40
 40-45
 45-50

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards